Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Valencia" basketbolistam pēc sadursmes ar Bertānu lauzti kakla skriemeļi

Jānis Celmiņš

"Valencia" basketbolistam pēc sadursmes ar Bertānu lauzti kakla skriemeļi
Foto: eurocupbasketball.com

„Valencia Basket” spēlētājam San Migelam pēc sadursmes ar „VEF Rīga” basketbolistu Dairi Bertānu otrdienas Eiropas kausa izcīņas mačā ārsti konstatējuši kakla skriemeļu lūzumu, un nu bez basketbola viņam kādu laiku nāksies iztikt.

Jau vēstīts, ka otrdienas mačā, kurā „VEF Rīga” varonīgi cīnījās ar vareno „Valencia Basket” vienību, San Migels laukumu bija spiests pamest otrajā puslaikā, kad pēc sadursmes ar Dairi Bertānu palika guļam uz grīdas un vēlāk tika nogādāts slimnīcā.

Ārsti basketbolistam konstatējuši divu muguras - kakla skriemeļu lūzumu, taču ir arī laba ziņa - nav skartas muguras smadzenes.

San Migels Valensijas komandai pievienojās aizvadītajā sezonā un šosezon sešās Eiropas kausa izcīņas spēlēs vidēji atdevis 4,8 rezultatīvas piespēles.

Jau vēstīts, ka basketbola klubs "VEF Rīga" otrdien, 8. janvārī, "Top 16" kārtas pirmajā spēlē izbraukumā apspēlēja sāncenšus otrajā un ceturtajā ceturtdaļā, realizēja trīspadsmit tālmetienus, tomēr zaudēja divkārtējiem Eiropas kausa ieguvējiem "Valencia Basket" ar rezultātu 82:86.

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup