Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Valters: "Pretinieks bija stiprāks"

Jānis Celmiņš

Valters: "Pretinieks bija stiprāks"
Valdis Valters
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64

Pēc Eiropas Izaicinājuma kausa spēles starp "Rīgas VEF" un Belgradas "FMP" komandām iespaidos dalījās abu komandu galvenie treneri, attiecīgi Valdis Valters un Vlade Djurovičs.

Jau ziņojām, ka "VEF Rīga" komanda šovakar Olimpiskajā Sporta centrā cieta zaudējumu pret Eiropas Izaicinājuma kausa F grupas līdervienību no Serbijas - Belgradas "FMP". Spēles rezultāts 81:85.

"VEF Rīga" komandas galvenais treneris Valdis Valters: "Zaudēt vienmēr ir nepatīkami, taču pretinieks šodien bija stiprāks, tas ir jāatzīst. Puišiem par cīņassparu neko pārmest nevaru, taču izšķirošajos brīžos pretinieki bija stiprāki un pats galvenais stabilāki. Mēs galotnē nespējām iemest brīvus metienus, kļūdījāmies elementārās situācijās, bet viņi savu paveica. Kopumā ar sniegumu esmu apmierināts, puiši cīnījās godam, bet pretinieks bija labāks."

"FMP" komandas galvenais treneris Vlade Djurovičs: "Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās uzvarēt. Šobrīd vēl vairāk nostiprināmies F grupas līderpozīcijās. Mums gan šobrīd daudz svarīgākas ir spēles Adrijas līgā, bet par panākumu neapšaubāmi esmu priecīgs. Mani nedaudz pārsteidza Ņeļubovs, līdzšinējās spēlēs viņš nebija bijis tik rezultatīvs, bet šodien parādīja labu spēli. No savējiem vēlos uzteikt Raduļicu, taču tas man nav pārsteigums. Šejienes basketbolu es zinu ļoti labi, esmu strādājis "Lietuvos Rytas" komandā."

"FMP" komandas galvenais treneris prognozēja, ka no F grupas turnīra nākamajai kārtai kvalificēsies "FMP" un "Banvit" komandas.

Slēpts komentārs: Grēbers

  +4 [+] [-]

, 2009-12-08 22:11, pirms 14 gadiem
Grēbers rakstīja: "Lietuvas Rytas" nav šejienes basketbols.
Droši vien domāts bija Baltijas reģiona basketbols!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-08 23:03, pirms 14 gadiem
Man liekas ka drīz uz basi ies tikai spēlētāju tuvākie radinieki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-08 23:46, pirms 14 gadiem
Mazliet par spēli.Objektīvi jāatzīst ka kārtējo reizi treneris pazaudēja spēles pavedienu .Laikā, kad vajadzēja spēles beigās atsisties aizsardzībā, Štālbergs sēž uz soliņa, Labuckis ielaiž pēc kārtas divus metienus, viens trulis. Nu vienreiz jātiek skaidrībā treneriem par pamatsastāvu un nevis mainīt tikai tamdēļ, ka jāievēro kaut kāda rotācija.Spēles beigās, kad vajag spēlētāju laukumā kas var savākt komandu, tāda laukumā nav.Kamēr spēles laiks Laksam, Pleineram tiks dots nevis pēc situācijas , bet tāpēc ka vajag, tā arī būs.

     [+] [-]

, 2009-12-09 00:06, pirms 14 gadiem
Valters: "Pretinieks bija stiprāks"-vai vef bija vajaks?

     [+] [-]

, 2009-12-09 00:22, pirms 14 gadiem
treneris negrib atdzīt,ka luni norāvis, tad kad Bankevics iemeta spēles izskaņā 2 pts ar sodu vajadzēja mest sodu garām un dabūt atlēcošo bumbu,izlīdzināt rezultātu un noturēt aizsardzību,lai pretinieks panervozē,nevis muļķīgi cerēt uz to,ka kāds neiemetīs sodus

     [+] [-]

, 2009-12-09 00:52, pirms 14 gadiem
Wbc81 rakstīja: Man liekas ka drīz uz basi ies tikai spēlētāju tuvākie radinieki
Šodien nemaz nebija tik maz skatītāji... bija pat diezgan daudz... :p

     [+] [-]

, 2009-12-09 00:55, pirms 14 gadiem
coldasice rakstīja: treneris negrib atdzīt,ka luni norāvis, tad kad Bankevics iemeta spēles izskaņā 2 pts ar sodu vajadzēja mest sodu garām un dabūt atlēcošo bumbu,izlīdzināt rezultātu un noturēt aizsardzību,lai pretinieks panervozē,nevis muļķīgi cerēt uz to,ka kāds neiemetīs sodus
Ja skatījies spēli, tad noteikti pamanīji kā pretinieki meta soda metienus pēdējās minūtes pirms izšķirošajiem mirkļiem... pietam... mēģināt savākt atlēkošo pēc soda metiena... nu diez vai... šajā mirklī jebkurš treneris būtu licis mest iekšā un sist sodu!

     [+] [-]

, 2009-12-09 01:24, pirms 14 gadiem
ne Butauts, tad nebūtu tādas spriedzes un ja iegūtu to bumbu,varētu cīnīties par uzvaru,pretējā gadījumā viss jau bia izšķirts,jo pārāk maz laika bija palicis