Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Nerips par sevi kā treneri, dāmu basketbolu Latvijā un TTT sezonu

Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar dāmu basketbola komandas "TTT Rīga" galveno treneri Aigaru Neripu. Sarunas laikā vīri runā par Latvijas dāmu basketbolu kopumā, jaunatnes sistēmu, jauniešu un pieaugušo izlasēm, sporta veida popularitāti, naudu Eiropas lielajos klubos, Latvijas dāmu basketbola tirgu, finansēm, kā arī aktuālajām lietām Latvijas čempionvienības nometnē pirms ceturtdien (7.janvāris) gaidāmās cīņas pret Venēcijas "Umana Reyer" komandu FIBA Eirokausā.

TTT Rīga - Umana Reyer spēle ceturtdien, 7.janvārī, plkst. 19:30 tiešraidē kanālā Sportacentrs.com TV.

, 2016-01-06 17:13, pirms 8 gadiem
Paldies par interviju, veiksmi dāmām turnīrā.
Un trenerim - paldies, ka savulaik Ādažos deva iespēju zēniem apgūt basketbola spēli, trenēties un saturīgi pavadīt brīvo laiku. Tas ir daudz devis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-07 16:46, pirms 8 gadiem
Dzīve nav rožu dārzs. Varēja saudzīgāk izteikties par dažām spēlētājām, bet, pēc tam, šos “asumus nogludināja”. Beigās, kopumā, sanāca ciešami.
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.