Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Video: Nerips par sevi kā treneri, dāmu basketbolu Latvijā un TTT sezonu

Andris Liepa
Andris Liepa
Piedāvājam Jāņa Celmiņa sarunu ar dāmu basketbola komandas "TTT Rīga" galveno treneri Aigaru Neripu. Sarunas laikā vīri runā par Latvijas dāmu basketbolu kopumā, jaunatnes sistēmu, jauniešu un pieaugušo izlasēm, sporta veida popularitāti, naudu Eiropas lielajos klubos, Latvijas dāmu basketbola tirgu, finansēm, kā arī aktuālajām lietām Latvijas čempionvienības nometnē pirms ceturtdien (7.janvāris) gaidāmās cīņas pret Venēcijas "Umana Reyer" komandu FIBA Eirokausā.

TTT Rīga - Umana Reyer spēle ceturtdien, 7.janvārī, plkst. 19:30 tiešraidē kanālā Sportacentrs.com TV.
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:13, pirms 8 gadiem
Paldies par interviju, veiksmi dāmām turnīrā.
Un trenerim - paldies, ka savulaik Ādažos deva iespēju zēniem apgūt basketbola spēli, trenēties un saturīgi pavadīt brīvo laiku. Tas ir daudz devis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-07 16:46, pirms 8 gadiem
Dzīve nav rožu dārzs. Varēja saudzīgāk izteikties par dažām spēlētājām, bet, pēc tam, šos “asumus nogludināja”. Beigās, kopumā, sanāca ciešami.