Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūma 15 punkti neglābj "Astana" no zaudējuma un VTB "play-off" beigām

Blūma 15 punkti neglābj "Astana" no zaudējuma un VTB "play-off" beigām
Jānis Blūms
Foto: bcastana.kz

Latvijas basketbolists Jānis Blūms šodien izcēlies ar 15 punktiem, tomēr viņa pārstāvētais klubs "Astana" ar 68:76 izbraukumā atzina "Nizhny Novgorod" pārākumu un izstājās no VTB Vienotās līgas izslēgšanas spēļu turnīra.

Pirmais mačs "Astana" laukumā noslēdzās ar 71:58 "Nizhny Novgorod" labā. Astanas rindās ar trim punktiem izcēlās Jānis Blūms, kurš šajā sezonā atzīts par labāko Latvijas basketbolistu VTB Vienotajā līgā.

Šodien pieredzējušais Latvijas basketbolists bija krietni rezultatīvāks. 21 minūtes laikā Jānis Blūms iemeta 15 punktus (2p. – 3/3, 3p. – 3/5, 1p. – 0/2), kas bija otrais labākais rādītājs komandā. Latvieša rēķinā šodien arī trīs piezīmes, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un divas kļūdas.

Blūma rezultativitāte gan neglāba komandu no zaudējuma – "Astana" izbraukuma spēlē piekāpās ar 68:76, sērijā līdz divām uzvarām zaudējot ar 0:2. "Nizhny Novgorod" VTB Vienotās līgas ceturtdaļfinālā (līdz trim uzvarām) sacentīsies ar "Himki" basketbolistiem.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +1 [+] [-]

, 2014-05-04 21:10, pirms 10 gadiem
Janka, var nedaudz atpūsties un kārtīgi sākt gatavoties izlasei!