Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kosuškins: "Kasparam Bērziņam Samarā izdevies parādīt labākās īpašības"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kosuškins: "Kasparam Bērziņam Samarā izdevies parādīt labākās īpašības"
Jevgeņijs Kosuškins: divkārtējs Eiropas vicečempions ar Latvijas U20 un U16 izlasēm
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Samaras klubs spēlē ātru basketbolu, iet uz pārķeršanām, cenšas iemest daudzus vieglus punktus," par nākamajiem pretiniekiem "Krasnije Kriļja" un viņu līderiem Sportacentrs.com sestdien, 1. novembrī, pastāstīja basketbola kluba "VEF Rīga" treneris Jevgeņijs Kosuškins.

Rīdzinieki spēlēm pret “Krasnije Kriļja” gatavojās Olimpiskā sporta centra basketbola zālēs. Rīgas arēnā izdevās iekļūt tikai pirmdienas rītā, jo iepriekšējā vakarā zālē notika austrāliešu dziedātājas Kailijas Minogas koncerts.

Lai pieveiktu Samaru, jāaptur tās ātrie uzbrukumi un jāizsit pretiniekus no ritma, teica divkārtējais Eiropas vicečempions Kosuškins. “Pretiniekus var nosaukt par “augšā-lejā” (up-and-down) komandu. Ja viņi noķer vilni, labi nospēlēs pret jebkuru sāncensi. VTB līgā katras komandas vērtība parādās brīdī, kad tiek apturēti tās ātrie uzbrukumi un Samara šajā ziņā ir spilgts piemērs.”

Samaras līderu loks ir šaurāks nekā Krievijas vadošajām komandām. “Pretinieku atslēgas spēlētājs ir saspēles vadītājs Skotijs Reinoldss. Komandas kodolā ietilpst arī Kaspars Bērziņš un čehu aizsargs Dāvids Jelineks. Sadarbības tiek veidotas ap trīs minētajiem spēlētājiem.”

Latviešu spēka uzbrucēja loma Samarā ir būtiska. “No malas šķiet, ka treneris Sokolovskis ir atradis kopēju valodu ar Kasparu Bērziņu un māk viņu izmantot laukumā. Aizvadītajās spēlēs viņam izdevies parādīt savas labākās īpašības. Manuprāt, jebkuram latviešu spēlētājam ir augsta motivācija labi nospēlēt pret vadošajiem Latvijas klubiem.”

VEF un "Krasnije Kriļja" spēle sāksies plkst. 19:30.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-03 12:44, pirms 10 gadiem
Lai pieveiktu Samaru, jāaptur tās ātrie uzbrukumi un jāizsit pretiniekus no ritma, teica divkārtējais Eiropas vicečempions Kosuškins

Divkārtējais Eiropas vicečempions Kosuškins! Kādā sporta veidā?

  -1 [+] [-]

, 2014-11-03 12:48, pirms 10 gadiem
Es arī nezināju ka Jevgēņijam ir šādi divi nozīmīgi tituli.

  +3 [+] [-]

, 2014-11-03 13:03, pirms 10 gadiem
Laikam jau kā galvenā trenara palīgs U20 un U18 komandās, kad tās izcīnīja eiropas sudrabus.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-03 13:06, pirms 10 gadiem
knaible rakstīja: Es arī nezināju ka Jevgēņijam ir šādi divi nozīmīgi tituli.
abi šķiet ar u- izlasēm, tā kā viss ir labi

  -1 [+] [-]

, 2014-11-03 16:13, pirms 10 gadiem
kas tas par argumentu, ka kailija un citi ar koncertiem areenaa traucee treninjprocesam? ko ta lai saka clippers speleetaaji, kuriem staples jaadala ar lakers, kings un pasaakumiem?