Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA prezidents: "Džeimsam ir iespēja jau šosezon nonākt kādā NBA klubā"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

CSKA prezidents: "Džeimsam ir iespēja jau šosezon nonākt kādā NBA klubā"
Maiks Džeimss. Foto: CSKA

Maskavas CSKA kluba prezidents Andrejs Vatutins atklājis, ka viens no komandas līderiem Maiks Džeimss šajā sezonā var nokļūt NBA. Jau iepriekš tika ziņots par konfliktu starp amerikāņu basketbolistu un CSKA vadību.

"Vispirms vēlos visus palūgt nomierināties un beigt runāt par izveidojošos situāciju. CSKA klubam ir savi principi, mēs nevēlamies iekšējos konfliktus apspriest ārpus organizācijas. Turklāt mums vairs fiziski nav iespējams kārtējo reizi skaidrot, kur ir patiesība un kur meli," izteicās Vatutins.

"Šajā nedēļā vairākas reizes tikāmies ar basketbolista pārstāvjiem. Joprojām turpinām meklēt risinājumu, kas aizstāvētu mūsu intereses. Tas ir sarežģīts process. Iespējams, Džeimsam jau šajā vai nākamajā sezonā izdosies vienoties ar kādu NBA klubu. Pie šāda scenārija mums būtu vieglāk rast apbusēji izdevīgu risinājumu," atzina CSKA prezidents.

Maiks Džeimss pārstāv CSKA kopš 2019. gada. Viņam ir līgums ar Maskavas klubu līdz 2022./2023. gada sezonai. Jau iepriekš ziņojām, ka CSKA nedēļas sākumā diskvalificēja Džeimsu par konfliktu ar galveno treneri Itudi spēlē pret "Unics". Ja basketbolists pievienosies kādai NBA komandai, šī nebūs viņa pirmā pieredze šajā līgā. 2017./2018. gada sezonā amerikānis pārstāvēja Fīniksas “Suns” un Ņūorleānas “Pelicans”, 36 spēlēs vidēji izceļoties ar 9.5 punktiem un 3.5 piespēlēm.

Maskavas CSKA pārstāv arī latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks, kurš šosezon Eirolīgā vidēji izcēlies ar 4.3 punktiem un 1.5 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt CSKA šobrīd ieņem otro vietu Eirolīgas kopvērtējumā un ir kvalificējusies izslēgšanas spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/basketball/10...

     [+] [-]

, 2021-04-03 14:27, pirms 3 gadiem
Šim džekam visās komandās bijušas problēmas, smags raksturs. NBA viņš nebūs komandas līderis, tāpēc arī viņa raksturu neviens netaisīsies paciest.

     [+] [-]

, 2021-04-03 15:11, pirms 3 gadiem
Kaut kā neticu, ka viņš ies uz NBA, kur viņš būs izteikts lomas spēlētājs, ja Eiropā viņš ir pieradis spēlēt pirmo vijoli. Es lieku, ka te būs Ķīna kur gan varēs būt pirmā vijole, gan saņemt skaistu naudu.
Nebūtu viņš tik problemātisks, tad mierīgi varētu veiksmīgu karjeru aizvadīt NBA.