Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" treneris: "Bertāns nostaigāja, taču zaudējām necienīgās tiesāšanas dēļ"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Real" treneris: "Bertāns nostaigāja, taču zaudējām necienīgās tiesāšanas dēļ"
Dāvis Bertāns līksmo par uzvaru
Foto: euroleague.net

Eirolīgas čempioni "Real Madrid" pēc piektdien, 1. aprīlī, izbraukumā piedzīvotā zaudējuma pret "Baskonia" apgrūtināja savas izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Madrides superkluba galvenais treneris Pablo Laso asi kritizēja spēles tiesnešus.

Laso uzskata, ka “Baskonia” uzbrucējs Dāvis Bertāns spēra vairāk nekā trīs soļus pirms uzvaras metiena izdarīšanas. “Starp citu, Bertāns pēdējā bumbas kontrolē nostaigāja, taču mēs nezaudējām viņa metiena dēļ.”

Treneris, kura vadībā “baltie” pērn uzvarēja visos turnīros, asi vērsās pret Eirolīgas tiesnešiem. “Man nav izskaidrojuma notikušajam. Manuprāt, redzam cieņas trūkumu. Nevis pret mani, pret komandu. Mūs visu gadu vajājusi šī problēma.”

“Preses konferencēs, kad saņemu jautājumus par tiesnešu darbību, atbildu, ka uz karstām pēdām nerunāšu, jo vispirms gribu noskatīties spēli. Vienmēr,” turpināja Laso. “Taču, kad saņemu tehnisko piezīmi par uzkāpšanu uz sānu līnijas, zaudēju pacietību. Visās Eirolīgas spēlēs esmu redzējis cieņas trūkumu pret manu komandu.”

Vitorijas kluba galvenais treneris Velimirs Perasovičs bija daudz labākā noskaņojumā. “Pirmkārt, vēlos pateikties mūsu līdzjutējiem par atbalstu. Viņi atkal piepildīja arēnu un palīdzēja mums uzvarēt. Viņu atbalsts bija izšķirošs. Manuprāt, sākumā spēlējām pārāk piesardzīgi, īpaši aizsardzībā. Tāpat kā pēdējā mājas spēlē zaudējām daudz bumbu uzbrukumā un “Real” pārāk viegli ieguva 15 punktu pārsvaru.”

“Trešā ceturtdaļa kļuva par izšķirošo: samazinājām starpību, panācām neizšķirtu un pat izvirzījāmies vadībā. Nodomājām, ka kontrolējam spēli, taču viņu kvalitāte un spējas vēlreiz mainīja cīņas gaitu kājām gaisā. Mums paveicās, ka spējām veikt izrāvienu un iemest supermetienu, lai uzvarētu. Tādējādi esam izcīnījuši otro vietu grupā, kas ir liela balva par labu Eirolīgas sezonu.”

“Baskonia” basketbolisti ir nodrošinājuši vismaz otro vietu vietu F grupā un mājas laukuma priekšrocības izslēgšanas spēlēs. “Real” pēdējā regulārās sezonas spēlē jāuzvar Maskavas apgabala “Khimki” komandu un jācer uz labvēlīgiem iznākumiem citās cīņās.

Izmantotie resursi:
Euroliga Top-16 | El Madrid debe ganar al...
Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz vs. Real Madrid -...!quotes

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 14:46, pirms 8 gadiem
Pus spēli redzēju, nu baigi jau nu tev nav taisnība.... Fernandesam uzreiz jadod tehniskās. Tik netīrs aktieris sen nav redzēts...tikai tas ka esat superklubs nenozīmē ka jums ir citi noteikumi.... Jūt ka briest bārda un jāmeklē kāds vainīgais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-04-02 14:48, pirms 8 gadiem
Skaidri redzams, ka nav nostaigāts

  +6 [+] [-]

, 2016-04-02 15:04, pirms 8 gadiem
Laso pieskaitījis arī tos soļus ko Dāvis veica līdz bumbas saņemšanai!

     [+] [-]

, 2016-04-02 15:10, pirms 8 gadiem
Paskatoties slowmotion, tur bija nostaigāts, saņēma bumbu un sāka tipināt solīšus!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 15:33, pirms 8 gadiem
Nu jā, pieradis pie tā, ka tiesā tev par labu - un, tiklīdz tiesā kā nākas, šķiet, ka kaut kas nav pareizi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 15:49, pirms 8 gadiem
Rietumu tramvaj, pēc tavas jenota loģikas sanāk, ka labākie spēlētāji ir labākie tiesneši...

     [+] [-]

, 2016-04-02 15:55, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Un? Baigais tiesnesis esi? 100% es Tevi basītī 1 vs 1 sagrautu kā lupatu
Izklausas pēc izaicinājuma, apstiprināsi savu teikto tiekoties ar BayernM uz laukuma?

  +3 [+] [-]

, 2016-04-02 16:42, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Un? Baigais tiesnesis esi? 100% es Tevi basītī 1 vs 1 sagrautu kā lupatu
Es konstatēju faktu nabaga pāķi

     [+] [-]

, 2016-04-02 17:09, pirms 8 gadiem
Nu nostaigāts tur bija. Man arī bija uzreiz tāda sajūta. Bet jebkura tiesnešu svilpe pret pretīgo Madrides Real man ir kā medusmaize. Jo viņu spēlētāju tizlie izgājieni, tēlošanas u.c. preteklības man liek ieskaitīt šo "karalisko" klubu nīstāko basketbola komandu saimē. Diemžēl tiesneši nav gatavi/griboši parasti pret to cīnīties. Šo spēli diemžēl neredzēju, varbūt kautkur atkārtos. Ar prieku skatītos, cik pamatoti ir Laso argumenti.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-02 17:30, pirms 8 gadiem
Nu pareizi - sezona neizteiksmīga, kāds pie tā ir jāvaino. Visu laiku tiesneši palīdzēja, tad bija OK, a tagad kad tiesā uz abām pusēm, tad uzreiz tiesneši vainīgi vienkārši pretīga komanda un treneris. Cerams PO netiks.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-02 18:53, pirms 8 gadiem
Kāds tur nostaigāts?? Jūs vispār kaut ko no baša saprotat amatieri???

     [+] [-]

, 2016-04-02 19:08, pirms 8 gadiem
Nu teorētiski jau bija protams, bet neviens tādu nesvilps, tas būtu debīli un ja svilptu tādus staigātus tad basketbolu neviens neskatītos