Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF pretiniece "Olimpija" papildina sastāvu ar Prepeliču

Andrejs Siliņš

VEF pretiniece "Olimpija" papildina sastāvu ar Prepeliču
Klemens Prepeličs pasaules čempionāta spēlē pret ASV
Foto: AP/Scanpix

Rīgas VEF pretiniece ULEB Eiropas kausa izcīņā Ļubļanas "Union Olimpija" papildinājusi sastāvu ar Slovēnijas izlases aizsargu Klemenu Prepeliču, kurš pagājušo sezonu pavadīja Bandirmas "Banvit" vienībā Turcijā, bet savulaik jau spēlēja Ļubļanas komandā.

1992. gadā dzimušais Prepeličs karjeru sāka dzimtās pilsētas Mariboras komandā, bet 2010. gadā pievienojās Domžales "Helios Suns". 2012. gada vasarā Prepeličs parakstīja līgumu uz trim sezonām ar Ļubļanas "Olimpiju", debijas sezonā Eirolīgā vidēji gūstot 8,8 punktus un atdodot 2,0 rezultatīvas piespēles. Jau pēc pirmās sezonas Prepeličs pameta Ļubļanu, pievienojoties Bandirmas "Banvit".

Turcijas čempionātā 193 centimetrus garais Prepeličs vidēji 11,6 minūtēs guva 5,4 punktus, bet Eiropas kausa izcīņā 15 minūtēs 6,1 punkts un 2,0 atlēkušās bumbas. Septembrī abas puses pārtrauca sadarbību, kas sākotnēji bija paredzēta uz trim sezonām.

Prepeličs kādu laiku trenējās ar Slovēnijas čempioni "Krka", bet tagad parakstījis līgumu ar "Olimpiju" līdz sezonas beigām.

VEF un "Olimpijas" pirmā tikšanās paredzēta 11. novembrī Rīgā, bet atbildes spēle Ļubļanā notiks decembrī. Pirmajās trīs Eiropas kausa spēlēs "Olimpija" izcīnīja divas uzvaras, pieveicot "Bešiktaš" un "Szolnok Olaj", bet zaudējot "Khimki".

  -2 [+] [-]

, 2014-11-01 17:50, pirms 10 gadiem
Kuru vispār kas tāds interesē? Nopietni?