Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kecmans atgriežas "Partizan"

Andrejs Siliņš

Kecmans atgriežas "Partizan"
Dušans Kecmans

Serbijas basketbola izlases spēlētājs Dušans Kecmans noslēdzis līgumu uz nākamo sezonu ar Belgradas "Partizan" vienību, kurā jau spēlēja divas sezonas.

Kecmans, kurš pēc Eiropas čempionāta svinēs 32. jubileju, aizvadītajā sezonā spēlēja Grieķijas superklubā "Panathinaikos", bet ar īpašu sniegumu izcelties nespēja - 16 Eirolīgas mačos vidēji 2,3 punkti, bet Grieķijas čempionātā tikpat pieticīgi rādītāji - vien 2,5 punkti. Pirms pievienošanās "Pao" Kecmans bija viens no Belgradas "Partizan" līderiem no 2006. gada līdz 2008. gadam.

197 centimetrus garais aizsargs jau savā otrajā profesionāļa karjeras gadā kļuva par Dienvidslāvijas līgas vērtīgāko spēlētāju. Kecmans ir četrkārtējs Serbijas čempions, Serbijas kausa ieguvējs, divkārtējs Adrijas līgas čempions, bet pagājušajā sezonā kļuva par Grieķijas čempionu, kausa ieguvēju un Eirolīgas uzvarētāju.

Kecmans spēlējis Serbijas, Maķedonijas, Turcijas, Beļģijas, Ukrainas un Grieķijas klubos.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com