Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Populārais reperis Sheck Wes parakstījis līgumu ar Francijas otrās līgas klubu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Populārais reperis Sheck Wes parakstījis līgumu ar Francijas otrās līgas klubu
Sheck Wes gatavojoties NBA draftam. Foto: Sheck Wes Instagram

Populārais reperis Sheck Wes jeb īstajā vārdā Hamidu Rasuls Čeiks Fals parakstījis profesionālu līgumu ar Francijas ''Pro B'' basketbola līgas komandu ''Paris Basket''. Plānots, ka multimākslinieks komandai pievienosies maijā.

Sheck Wes lielu popularitāti iemantoja 2018. gadā ar dziesmu ''Mo Bamba'', kas bija veltīta Orlando ''Magic'' 2018. gada NBA drafta sestajai izvēlei ar tādu pašu vārdu, kāds ir skaņdarba nosaukums. Ziņots, ka reperis vidusskolas laikā aktīvi pievērsies basketbolam, taču interese no modes industrijas cilvēkiem noveda līdz tā pamešanai un dalībai skatē pasaulslavenajā ''Madison Square Garden''. Tāpat 22 gadus vecais Sheck Wes bija pieteicis dalību pagājušā gada NBA draftā, taču netika izvēlēts.

Jau 2020. gada novembrī tika panākta mutiska vienošanās starp Sheck Wes un ''Paris Basket'', taču nu līgums noslēgts oficiāli - reperis kļūs par profesionālu basketbolistu un spēlēs Francijas pēc spēka otrajā līgā. Parīzes kluba vadība ziņo, ka Hamidu Fals komandai pievienosies maija mēnesī.

''Paris Basket'' Francijas ''Pro B'' čempionātā ieņem astoto pozīciju 18 komandu konkurencē. Francijas galvaspilsētas klubs deviņās spēlēs izcīnījis piecus panākumus, bet nākamais mačs paredzēts piektdien izbraukumā pret ''Fos-sur-mer''. Komandai vakar, 28. februārī, oficiāli pievienojās bijušais Viļņas ''Rytas'' basketbolists Raiens Boutraits. Komandas prezidents ir amerikānis Deivids Kāns, kurš plašākai publikai zināms kā Minesotas ''Timberwolves'' prezidents basketbola jautājumos no 2009. līdz 2013. gadam, kad komanda draftā vairākkārt sāpīgi kļūdījās.

Izmantotie resursi:
https://parisbasketball.paris/2021/...

     [+] [-]

, 2021-03-01 20:20, pirms 3 gadiem
Paskatījos momentus un pēc pirma acu skatiena tā tīri neko un pie reizes klubam būs lielāka popularitāte, jo domāju daudziem būs interese pasekot kā spēlē reperis bumbu.

     [+] [-]

, 2021-03-01 20:37, pirms 3 gadiem
Pirmo reiz dzirdu par tāu reperi