Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Otrajā kārtā spēlēsim labāk"

Jānis Celmiņš

Butauts: "Otrajā kārtā spēlēsim labāk"
Ramūns Butauts

"Vēl esam savas spēles meklējumos, esmu drošs, ka otrajā turnīra kārtā spēlēsim labāk," pēc D grupas spēles Eiropas čempionāta finālturnīrā pret Bulgārijas izlasi, atzina Lietuvas izlases galvenais treneris Ramūns Butauts.

Jau ziņojām, ka trešdien D grupas pēdējā spēlē Lietuvas vīriešu basketbola valstsvienība izšķirošajā cīņā par trešo ceļazīmi uz otro kārtu ar 84:69 pārspēja Bulgārijas izlasi. Svara kausus sev par labu mūsu dienvidu kaimiņi nosvēra tikai pašā mača galotnē.

"Varam būt apmierināti ar šodien izcīnīto uzvaru, bet ne ar savu sniegumu šajā čempionātā. Zinājām, ka nebūs viegli. Bulgāri cīnījās godam un spēli salauzām tikai tās galotnē," pēc uzvaras pār Bulgārijas izlasi atzina Lietuvas izlases spēlētājs Roberts Javtoks. "Spēle mums pagaidām neiet, taču gribētos cerēt, ka otrajā turnīra kārtā spēsim uzlabot savu sniegumu," turpināja basketbolists.

"Spēles likme bija liela un jutām spiedienu. Labi, ka komanda parādīja raksturu un spējām uzvarēt mača galotnē, iemetot vairākus ļoti svarīgus metienus. Noteikti vēl esam savas īstās spēles meklējumos un esmu drošs, ka otrajā kārtā spēlēsim labāk," pēc spēles atzina Lietuvas izlases galvenais treneris Ramūns Butauts.

Treneris pēc spēles pateicās spēlētājiem par cīņu. "Visi cīnījās godam, esmu viņiem par to pateicīgs."

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  -1 [+] [-]

, 2009-09-10 10:13, pirms 15 gadiem
a man skauž

  +5 [+] [-]

, 2009-09-10 10:19, pirms 15 gadiem
esports ir pārvērties par kārtējo krievu lapeli + tā reklāma žiletes. Jūs vajag tiesā iesūdzēt, jo ar to krustiņu nevar viņu aizvērt... Ja tā turpināsies, tad es likvidēšu savu kontu no esporta...

  +9 [+] [-]

, 2009-09-10 10:24, pirms 15 gadiem
nu leiši ir leiši, viņiem netikt būtu traģēdija, apmēram kā mūsu hokejistiem izkrist no A grupas, mūsējiem savukārt 3 spēļi turnīru aizvadīt ir tradīcija, īsti nesaprotu jēgu trenēties un ņemties ja aizbraucam un spēlējam ar tādu attieksmi un tik negatavi(sodi vien to parāda cik mēs gatavi bijām VISAM turnīram)

  +2 [+] [-]

, 2009-09-10 12:02, pirms 15 gadiem
Lietuva vienmēr ir salīdzinoši slikti spēlējusi EČ, kas ir pirms PČ, bet čempī pirms olimpiskajām spēlēm rāda pavisam citu sniegumu, tā ka LT vājais sniegums nav pārsteigums..
..reāli Lietuvai ceturtdaļfinālā iekļaut būs ĻOTI grūti, jo nu grupas nāk līdz 2 zaudējumi, turklāt nākamie pretinieki manuprāt vēl spēcīgāki..

  +2 [+] [-]

, 2009-09-10 12:19, pirms 15 gadiem
heh rakstīja: nu leiši ir leiši, viņiem netikt būtu traģēdija, apmēram kā mūsu hokejistiem izkrist no A grupas, mūsējiem savukārt 3 spēļi turnīru aizvadīt ir tradīcija, īsti nesaprotu jēgu trenēties un ņemties ja aizbraucam un spēlējam ar tādu attieksmi un tik negatavi(sodi vien to parāda cik mēs gatavi bijām VISAM turnīram)
..varu piekrist par atsevišķu spēlētāju atttieksmi, bet nekādā gadījumā neteiktu, ka nav jēgas braukt.. patiesībā nocīnījāmies godam.. vnk latviešu fani nespēj būt objektīvi un prot atbalstīt tikai uzvarētājus.. ja paskatamies reāli, tad izlases sastāvā mums ir tikai viens augstākā līmeņa spēlētājs:
...Biedriņš - NBA (čempī palika Kambalas ēnā),
ir vēl atsevišķas vietējā mēroga zvaigznes, kā:
...K.Valters (iepriekšējā sezona vidusmēra ACB komandā, kas arī līdz šim bijusi vislabākā - nu nevar viņu pieskaitīt Eiropas labākajiem saspēles vadītājiem; par attieksmi vispār nerunāsim - vajadzēja aizsūtīt mājās jau pēc pirmās spēles, kā var neklausīt trenerim?)
...Kambala - (statistika iespaidīga, emocionāli arī mēģināja uzkurināt, bet ja paskatās cik daudz kļūdu un nevajadzīgu spītīgu metienu no grūtām pozīcijām, kur vajadzēja izspēlēt ārā, arī aizsardzībā cīņā par atl., bumbām nakad nav bijis spēcīgs, kopumā diezgan izteikts individuālists; labākie gadi aiz muguras, šobrīd spēlē vienā no vājākajām RUS Superlīgas komandām);
..un kas tad vēl?
Janičenoks - Itālijas B sērija;
Šķēle - šobrīd bez komandas (izcili spēlētāji bez komandas ilgi nepaliek);
Blūms - (ACB vidusmēra klubs), šim spēlētājam visu cieņu;
kas vēl?
..nolaižamies uz zemes (to vajadzētu darīt arī daudziem spēlētājiem) un pasakam paldies čaļiem par to, ka cīnījās un vispār līdz tādai Polijai tika..
Īpašs paldies Blūmam, Helmanim, Štālbergam - spēlētājiem, kuri manuprāt nospēlēja pēc labākās sirdsapziņās savas ambīcijas pakārtojot komandas interesēm..
Un veiksmi kaimiņiem LT!!!

     [+] [-]

, 2009-09-10 12:23, pirms 15 gadiem
Leopolds rakstīja: esports ir pārvērties par kārtējo krievu lapeli + tā reklāma žiletes. Jūs vajag tiesā iesūdzēt, jo ar to krustiņu nevar viņu aizvērt... Ja tā turpināsies, tad es likvidēšu savu kontu no esporta...
es gan visas reklamas noblokeju

     [+] [-]

, 2009-09-10 13:29, pirms 15 gadiem
Man kauns par Lietuvas komandu un sevišķi par butauta neprofesionalitāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-10 13:58, pirms 15 gadiem
Nav saprotams, kā Mažutis iekļuva izlasē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-10 19:23, pirms 15 gadiem
nu jaa taa jau visi saka...