Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Polietes laimīgas, ka pēc sagrāves pret Latviju izdevies uzvarēt Grieķiju

Andris Liepa
Andris Liepa

Polietes laimīgas, ka pēc sagrāves pret Latviju izdevies uzvarēt Grieķiju
Pret Latviju Polijai spēle nevedās
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv no Liepājas

Latvijas dāmu basketbola izlase vakar izcīnīja savu otro pārliecinošo uzvaru, pieveicot Ungāriju. Tikmēr pirmais latviešu upuris Polija pēc pirmās dienas prata atkopties un svarīgā mačā uzveikt Grieķijas valstsvienību - mūsējo šīs dienas pretinieci.

Polija vakar izrāva uzvaru pār Grieķiju (62:60) divas sekundes pirms spēles beigām. Ar poļu medijiem iespaidos dalījās komandas spēlētāja Justīna Jeziorna: "Šī uzvara uzlabojusi mūsu pašapziņu un ticam, ka tagad spēlēsim labāk un otrdien pieliksim punktu uz "i", uzvarot Ungāriju. Paldies komandas biedrenēm, ka izvirzīja mani labās metienu pozīcijās [Jeziorna pret Grieķiju realizēja visus sešus pustālos - aut.piez.]. Lielas uzslavas pelnījusi Magda Ļecejevska, kurai nenodrebēja roka pēdējā metienā." Jāpiebilst, ka Ļecejevska kopā sameta 12 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, tāpat double-double centra spēlētājas Evas Kobrinas kontā (17p.+12a.b.).

Jeziorna turpina: "Tas bija svarīgs mačs un svarīga uzvara, jo pirms šīs spēles pie rīkles bija pielikts nazis. Veiksme smaida stiprākajiem, uzvarētājus nesoda. Tāds ir sports, taču apzināmies arī, ka jāuzlabo lietas, ko nepaveicām - trešajā ceturtdaļā bija par daudz haosa un par maz piespēļu zem groza Evai [Kobrinai]. Zaudējums pret Latviju ienesa komandā nervozitāti un atņēma pārliecību. Tāpēc arī bijām tik nervozas pret Grieķiju. Nav mums tādu individuāli spēcīgu spēlētāju kā Grieķijai Maltsi un Kaltsidu, taču parādījām, ka esam vienotas kā komanda. Svarīgākais, ka uzvarējām, ka cīnījāmies līdz beigām. Jau viesnīcā vērojām Latvijas spēli ar Ungāriju, un uzskatām, ka ungārietes mums ir pa zobam. Bez Agņeškas [Bibžickas] mums ir grūtāk, jo viņa ir spēlētāja, kuru aizvietot grūti, taču jāspēj iztikt bez viņas. Agņeška ļoti grib mums palīdzēt pret Ungāriju, taču diemžēl arī otrdien nespēlēs."

Izmantotie resursi:
sport.wp.pl

     [+] [-]

, 2009-06-09 11:02, pirms 15 gadiem
Ja,bet metienu precizitāte būs galvenais un vakar man Ungārija atstāja lielu iespaidu!Tiešām ,kad bija brīvi metieni ,tad precizitāte nepievīla ,par zobam jau ir ,bet jautājums,kā komandas darbosies uzbrukumā un arī aizsardzība ,kaut gan ungāru aizsardzība bija grūtāk uzlaust!

     [+] [-]

, 2009-06-09 11:16, pirms 15 gadiem
drih rakstīja: Ja,bet metienu precizitāte būs galvenais un vakar man Ungārija atstāja lielu iespaidu!Tiešām ,kad bija brīvi metieni ,tad precizitāte nepievīla ,par zobam jau ir ,bet jautājums,kā komandas darbosies uzbrukumā un arī aizsardzība ,kaut gan ungāru aizsardzība bija grūtāk uzlaust!
Savukart mani parliecinaja pilniba tas, ka ungarietes gandriz visas met vaaji no speles. Vinas varbut spele labu basketbolu, bet realizacijas procents slikts- tapat kaa musu Dinamo chaliem.
nebutu MKB, Mizo Pecs shis legionares vinas netiktu no grupas aaraa.

     [+] [-]

, 2009-06-09 12:15, pirms 15 gadiem
Tas jau tieši loģiski, pārsteigums būtu bijis tad, ja viņas justos pretēji!!