Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zane Eglīte: "Pārāk daudz kļūdījāmies"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zane Eglīte: "Pārāk daudz kļūdījāmies"
Zane Eglīte

„Bez „vilcējām” vēl neesam pietiekoši stipras,” pēc pārbaudes spēles ar Baltkrieviju teica Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības saspēles vadītāja Zane Eglīte, raksturojot komandas spēli brīžos bez Anetes Jēkabsones-Žogotas, Guntas Baško un Ievas Kubliņas.

Latvijas spēlētāju viedokļi
„Komandas bija līdzvērtīgas, bet mums bija ļoti daudz kļūdu,” uz citiem neveiksmes iemesliem norādīja Zane Eglīte. „Varbūt sākumā vēl neizjutām spēles garšu un uz kļūdu rēķina zaudējām. Tālāk jau gāja labāk. Anete un Gunta, divas galvenās komandas „vilcējas”, ļoti atvieglotu spēli kopumā. (Bez viņām) raustamies un taustamies. Sadursme? Viss normāli, dzīvošu!”

„Pēdējā minūtē bija iespēja lauzt spēli, bet mazliet pietrūka veiksmes,” teica jaunā saspēles vadītāja Elīna Babkina, kas iepriekšējo spēli izlasē aizvadīja 2007. gada septembra sākumā. „Šoreiz nepaveicās, bet pirmdien būs cita spēle. Pašai nebija tik traki, izdevās iejusties spēlē.”

Aija Putniņa un Baiba Eglīte šodien debitēja valstsvienības rindās.

„Pēc zaudējuma garastāvoklis nav īpaši labs,” iespaidos par pirmo spēli dalījās Putniņa. „Kā jau pirmajā spēlē, bija uztraukums, laukumā vēl nejutos tik droša, kā vēlētos. Pretinieces bloks mazliet vairoja emocijas, bija arī labs uzbrukums pēc tās epizodes, tas deva papildus grūdienu.”

Baltkrievijas spēlētāju viedokļi
„Spēlējām bez īpaša uztraukuma, tāpēc nebaidījāmies, ka Latvija varētu lauzt spēles gaitu,” eSports.lv teica Baltkrievijas rezultatīvākā spēlētāja Anastasija Veremejenka. „Kopumā sajūtas bija labas, esmu apmierināta.”

„Uz treniņnometni visas atbraucām priecīgas. Turpinām sadarbību atstrādāšanu, nianses, saites, gatavojamies Madridei,” par atgriešanos izlases rindās savas domas pauda Baltkrievijas saspēles vadītāja Natālija Marčanka. „Podobedas otrais soda metiens bija taktisks solis, ko sagatavoja treneris, tas bija labs izmēģinājums.”

Video: Latvija - Baltkrievija
Foto: Latvija - Baltkrievija
Zvirgzdiņš: "Iespēja sevi pierādīt jādod visām"
Bujaļskis: "Varēja just, ka latvietēm ir pirmā pārbaudes spēle"

     [+] [-]

, 2008-05-31 23:30, pirms 16 gadiem
Gan jau būs labi. Saņematies un un pierādiet, ka esat labākas par vīriem un citām valstvienībām. Sarkanbaltsarkanais jāaizstāv ar godu, nežēlojot spēkus. Kā nekā cīnīsities, lai tiktu OLIMPIĀDĒ. Mums ir laba sievešu komanda, varbūt trūkst laba saspēles vadītāja, jo Jēkabsone nav saspēles vadītāja, tāpat Baško arī nē, bet Eglīte mazliet nevelk lielā kompānijā.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-31 23:53, pirms 16 gadiem
Būs uzvaras!!!

  +4 [+] [-]

, 2008-06-01 09:55, pirms 16 gadiem
Dikti smukinja un taa veel cinaas! Shadas meichas deelj jau vien ir veerts skatiities muusu izlases speeles!