Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Baško-Melnbārde joprojām bez kluba, vēlas spēlēt Eirokausos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Baško-Melnbārde joprojām bez kluba, vēlas spēlēt Eirokausos
Gunta Baško-Melnbārde
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Bijusī Latvijas sieviešu basketbola izlases kapteine Gunta Baško-Melnbārde intervijā laikrakstam "Diena" atklājusi, ka joprojām ir bez kluba, taču cer to atrast un šosezon spēlēt komandā, kas piedalās Eirokausos.

"Gribas spēlēt jau nenormāli. Kopš pēdējām spēlēm Eiropas čempionātā jau pagājis tik ilgs laiks. Gribētos spēlēt kādā labas Eiropas līgas klubā, bonuss būtu starts Eiropas kausos, taču tas nav izšķirošais. Kādi pavērsieni var būt jau rīt vai arī būt pēc ilgāka laika. Cītīgi trenējos un gaidu sev labāko vietu, kur spēlēt," stāsta Baško-Melnbārde.

Kamēr aģents meklē uzbrucējai piemērotu komandu, viņa pati sevi uztur formā, aizvadot treniņus sporta zālē, cilājot svarus un apmeklējot dažādas procedūras.

Baško-Melnbārde, kura aivadītajā vasarā iestūrēja laulības ostā, pēdējo maču Latvijas izlasē aizvadīja šī gada 2. jūlijā, Eiropas čempionāta spēlē par 7. vietu, kurā mūsējās ar 56:75 piekāpās Lietuvai.

Izmantotie resursi:
"Diena"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-29 15:08, pirms 13 gadiem
Noviks būs dusmīgs, kad uzzinās, ka kāds ir uzrakstījis rakstu par kādu no 'viņa meitenēm'.