Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Baltkrievijai spēles ar Čehiju, Latviju un, iespējams, Japānu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Baltkrievijai spēles ar Čehiju, Latviju un, iespējams, Japānu
Ainars Zvirgzdiņš
Foto: R. Kokšarovs,
"Sporta Avīze"

Gatavojoties Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība 31. maijā un 2. jūnijā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrieviju, kura gatavošanos sāks nedēļas nogalē.

Valstsvienības galvenais treneris Anatolijs Bujaļskis uz treniņnometni aicinājis 18 basketbolistes, taču daļa no viņām varēs pievienoties izlasei tikai uz otrās pulcēšanās sākumu 15. maijā.

Baltkrievija plāno aizvadīt četras pārbaudes spēles – divas minētās ar Latviju un divas Brno ar Čehiju. Iespējama arī pārbaudes spēle ar Latvijas pretiniecēm A apakšgrupā japānietēm, kuras uzturēsies Eiropā līdz 10. maijam un sākot no 28. maija. Lai noskaidrotu iespējas tikties ar Japānu, Bujaļskis dosies uz Lietuvu, kur Uzlēcošās saules zemes pārstāves aizvadīs pārbaudes spēles.

Valstsvienību papildinājis fiziskās sagatavotības treneris Dmitrijs Sedovs (Novosibirskas „Dinamo”) un masieris Vladimirs Sass. Viņu prioritārais uzdevums ir izlīdzināt spēlētāju funkcionālo gatavību. Madridē Baltkrievija sacentīsies ar Kubu un Taivānu. Ceturtdaļfinālā apakšgrupas divas labākās vienības sacentīsies ar Spāniju un Brazīliju, jo Fidži uzskatāma par vājāko komandu turnīrā.

Somas ceļojumam uz Eiropu krāmē ne tikai kvalifikācijas turnīra dalībnieces, tuvākā mēneša laikā Eiropā redzēsim arī Ķīnas un Jaunzēlandes basketbolistes. Pēdējās sacentīsies ar Spāniju, Japānu un Čehiju.

Baltkrievijas gatavošanās plāns Olimpiskajai kvalifikācijai
4. maijs Pirmās treniņnometnes sākums Minskā
15. maijs Otrās treniņnometnes sākums Staikos
26. – 27. maijs Pārbaudes spēles Brno ar Čehiju
31. maijs un 2. jūnijs Pārbaudes spēles Rīgā ar Latviju

Izmantotie resursi:
pressball.by

  +2 [+] [-]

, 2008-04-29 16:22, pirms 16 gadiem
Madridē Baltkrievija sacentīsies ar Kubu un Baltkrieviju.

nu jau..

  -1 [+] [-]

, 2008-04-29 16:31, pirms 16 gadiem
jā un kāda daļa mums gar baltkrievijas izlasi?? labāk uzraskt kas LV gatavojas un k';a vispār notiek sagatavošanās process!!!

     [+] [-]

, 2008-04-29 18:58, pirms 16 gadiem
buus noteikti skatiijamas speeles! ar EC peecgarshu...

     [+] [-]

, 2008-04-29 20:44, pirms 16 gadiem
Baltkrievijai spēles ar Čehiju, Latviju un, iespējams, Japānu


Kam intersee ar ko speelee Baltkrievija?!!

     [+] [-]

, 2008-04-29 20:53, pirms 16 gadiem
Tici man, spēles ar Japānu trenerus pat ļoti interesē... un Čehija ir Latvijas kaimiņgrupā