Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Uzvara arī Āfrikā ir uzvara"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Uzvara arī Āfrikā ir uzvara"
Gintars Kručkausks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Noslēdzoties Baltijas sieviešu basketbola līgas pusfinālturnīra pirmās dienas spēlei Cēsis – TTT 62:53, komentārus sniedza Cēsu kluba spēlētājas un treneri.

Dženifera Derevjanika, Cēsis: „Esam laba komanda, smagi strādājām laukumā un uzvarējām. Tiešām, esam laba komanda, taču jāiet soli pa solim un jāuzvar arī rītdienas spēlē. Patīk līdzjutēju atbalsts, viņi ir enerģiski un uzmundrina mūs.”

Dace Cinīte, Cēsis: „Cīnījāmies un spēlējām mājās, tas ir daudz labāk mums, kārtīgi izmantojām mājas zāles priekšrocības. Derevjanika labi nospēlēja atbildīgajos brīžos un iemeta vajadzīgos grozus kā īsta saspēles vadītāja.”

Lāsma Jēkabsone, Cēsis: "Komanda ļoti patīk, beidzot sākam saspēlēties savā starpā un redzams rezultāts. Treniņprocess notiek veiksmīgi. Mums ir pa spēkam iekļūt finālturnīrā un uz to arī iesim. Dženifera kritiskos brīžos uzņēmās spēli uz sevi un paveicās metienos."

Gintars Kručkausks, SK „Cēsis” galvenais treneris: „Domāju, tas vēl nav viss. Pusfināla turnīrs ir tikai sācies un viss vēl nav skaidrs, jo jāaizvada vēl divas spēles. Par šo spēli runājot, meitenes parādīja raksturu, cīnījās līdz beigām. Tas, ka zaudējām Latvijas regulārās sezonas spēlē, deva impulsu labi nospēlēt šodien. Pretiniecēm Tāre labi nospēlēja pirmajā puslaikā, pēc tam laikam nedaudz nogura. Labi spēlējām aizsardzībā, taču viegli nebija, spēles plāns tika izpildīts par 70 procentiem. Derevjanika regulāri var būt komandas līdere, tā nebija pirmā un domāju, ne pēdējā reize. Uzvara vienmēr ir patīkama, kā saku, uzvara arī Āfrikā ir uzvara."

Nikeša Seilsa, Cēsis: „Spēle izdevās! Bija laiks iepazīt TTT, bijām jau ar viņām spēlējušas pirms nedēļas un šodien iznākums bija daudz labāks. Taču TTT ir ļoti laba komanda un mums jāuzmanās. Par WNBA sezonas izlaišanu runājot, desmit gadus smagi strādāju. Tagad jāieklausās savā ķermenī un nepieciešams paņemt pārtraukumu. Pēc saviem pienākumiem šeit, dažus mēnešus atpūtīšos un skatīšos, ko varu darīt tālāk.”

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-28 23:02, pirms 16 gadiem
Kručkausks: "Uzvara arī Āfrikā ir uzvara'' tad nu gan saliidzinaajums ::

  -4 [+] [-]

, 2008-03-28 23:21, pirms 16 gadiem
pasakat kaa var dabuut to dusmiigo seju tikai pa vidu kaadu atstarpi ieliek luudzu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-28 23:30, pirms 16 gadiem
Bet hotentotam Demar KK allaž būs kā deputātam Kabanovam Latvijas karogs....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-29 11:15, pirms 16 gadiem
To Demar
Nē vienmēr var teikt, bet "Meklējiet manos rakstos..."