Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Korstina: "Esam gatavas uzvarai Olimpiādē"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Korstina: "Esam gatavas uzvarai Olimpiādē"
Ilona Korstina
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Krievijas sieviešu basketbola valstsvienības un Maskavas "CSKA" spēlētāja Ilona Korstina pastāstījusi par plāniem 29. Olimpiādes spēlēs (the Games of the XXIX Olympiad) Pekinā.


Krievija 2007. gada oktobrī uzvarēja 31. Eiropas meistarscīkstēs, automātiski nodrošinot dalību Olimpiskajās spēlēs.


Korstina intervijā ziņu aģentūrai "RIA Novosti" par Krievijas galvenajām sāncensēm Pekinā nosaukusi Austrālijas, ASV un Ķīnas valstsvienības.


"Esmu pārliecināta gan es, gan visas meitenes, pieliksim maksimumu pūļu, lai uzvarētu šai Olimpiādē. Atēnās bijām tuvu uzvarai, kļuvām bronzas medaļnieces un, protams, bija nedaudz skumji. Domāju, esam nobriedušas un nonākušas līdz gatavībai, lai izcīnītu olimpisko zeltu. Ir priekšstats, kas tur notiek, jo vairākus gadus pēc kārtas braucam uz starptautisku turnīru Ķīnā, kur spēlējam arī ar ķīnietēm. Turklāt 2002. gadā tur notika pasaules čempionāts, kas mums daudz iemācīja."


"Pirmkārt, tur ir ļoti karsts, mitrs klimats, tāpēc ir grūti trenēties un spēlēt. Otrkārt, īpatnēja ēdināšana. Pirmajā čempionāta nedēļā izmēģinājām visus ķīniešu ēdienus, taču tad staruji pārgājām uz rīsiem, jo nav iespējams regulāri uzņemt uzturā viņu nacionālo ēdienu."


Izmantotie resursi:
www.sports.ru

  -3 [+] [-]

, 2008-02-26 22:31, pirms 16 gadiem
Korstina: "Esam gatavas uzvarai Olimpiādē"
-------------------------------
ceriet vien !jo uzvares LATVIJA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-26 22:44, pirms 16 gadiem
Korstina: "Esam gatavas uzvarai Olimpiādē"
---------------------------------------
ar sitadu parliecibu netiksi talak par ceturdalfinalu

     [+] [-]

, 2008-02-27 17:45, pirms 16 gadiem
nē nu čista - latvija uzvarēs labs!