Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Sabīne Niedola: "Tikām augstāk!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Sabīne Niedola: "Tikām augstāk!"
Sabīne Niedola šodien guva 15 punktus
un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas
Foto: LSBL

Noslēdzoties Latvijas Sieviešu basketbola līgas izšķirošajai spēlei par trešo vietu „Avantis/Turība” – „Liepājas metalurgs” 66:57, komentārus sniedza Liepājas trenere un vērtīgākā spēlētāja.

Sabīne Niedola, vērtīgākā spēlētāja, šodien guva 15 punktus un izcīnīja 20 bumbas zem groziem, „Liepājas metalurgs”: „Uz Rīgu atbrauca mūsu atbalstītāji un bija nedaudz mājīgāka sajūta. Mājas sienas, protams, pietrūka, varbūt veiksme. Spēlējām labi, savu plānu tikt augstāk nekā pagājušā gadā izpildījām.”

Līvija Alpe-Lūka, „Liepājas metalurga” trenere: „Viens pakāpiens uz augšu ir, visu uzreiz nevar gribēt. Uzskatu, „play-off” spēlējām godam. Intriga saglabājās ne tikai līdz pēdējai spēlei, pat līdz pēdējām minūtēm. Šovakar bija katastrofāli slikta metienu precizitāte, ar tādu procentu uzvarēt nevar. Diviem „punktu tīģeriem” šodien nekrita – Viktorijai Nazarovai divpunktniekos 4/16, Sabīnei nedaudz labāk. Toties Sabīne izcīnīja 20 atlēkušās bumbas, kas ir ļoti daudz, nopelnot personīgo balvu.

Ja komanda saglabāsies, kāda tā ir, nākošgad jātiek par vienu pakāpienu augstāk. Priekšā ir vasara, treniņnometnes, iespējamas spēlētāju maiņas. Ja vēl kādam pavērsies naudas maks un tiks sapirktas spēlētājas, trijniekā tikt nebūs viegli.”

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-04-25 20:12, pirms 16 gadiem
Niedola - Latvijas Dvaits Hovards...

  +4 [+] [-]

, 2008-04-25 20:39, pirms 16 gadiem
Apsveicu gan AVANTI gan METALURGU! Bij laba spēle lidz pēdejai minūtei,AVANTIS par mata tiesu bija stiprāks.Prieks par Līvijas kundzi gan par Višņēvica kungu,kas izveidojuši labas komandas no neprofisonālām spēlētājām,resurss mums Latvijā ir. Prieks,ka atbalstīt, bija atnākušas arī AVANTIS bijušas spēlētājas,kas ar savu atbalstu zālē sataisīja lielu troksni.Apsveicu abu komandu meitenes! Neskumstiet kas zaudēja,jo arī Jūsu stunda sitīs,lai veicas!

     [+] [-]

, 2008-04-25 21:54, pirms 16 gadiem
"juusu stunda sitiis" , tas jau izklausas taa galiigi nelaagi, takaa uz mirshanu??

  +2 [+] [-]

, 2008-04-26 08:46, pirms 16 gadiem
Avantis un Metalurgs ir tās divas komandas, kuras domā par LV sieviešu basketbola nākotni. Abas komandas iztiek ar saviem resursiem un attīsta jaunos talantus.
Cēsis un TTT ir ļoti labas komandas, tomēr tās vairāk ir multinacionāli projekti, kur pirmās vijoles spēlē viesspēlētājas. Ja funkcionāri ir gatavi labāk maksāt vairāk ārzemniecēm nekā tāda paša līmeņa savējām - tā ir viņu izvēle. muļķīga, bet izvēle.

     [+] [-]

, 2008-04-26 22:04, pirms 16 gadiem
krabis rakstīja: Avantis un Metalurgs ir tās divas komandas, kuras domā par LV sieviešu basketbola nākotni. Abas komandas iztiek ar saviem resursiem un attīsta jaunos talantus.
Cēsis un TTT ir ļoti labas komandas, tomēr tās vairāk ir multinacionāli projekti, kur pirmās vijoles spēlē viesspēlētājas. Ja funkcionāri ir gatavi labāk maksāt vairāk ārzemniecēm nekā tāda paša līmeņa savējām - tā ir viņu izvēle. muļķīga, bet izvēle.


Perfekti