Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Finālā zaudējām pirms 10 dienām"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Finālā zaudējām pirms 10 dienām"
Gintars Kručkausks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Sporta kluba "Cēsis" galvenais treneris Gintars Kručkausks uzskata, ka sezona komandai bijusi veiksmīga, neskatoties uz 0-3 zaudējumu Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijā ar Rīgas TTT.

Gintars Kručkausks, Cēsu galvenais treneris: „Spēli nezaudējām tagad, tās ir tikai sekas. Tas notika desmit dienas atpakaļ, uzzinot, ka prom būs jābrauc Dženiferai Derevjanikai un Vilnetai Kroketai (spēlētājas Latviju atstāja pēc Baltijas līgas finālspēles 20. aprīlī – www.tttriga.lv). Tā kļuva par psiholoģisku problēmu pirms divām pirmajām Latvijas finālspēlēm. Trešajā spēlē tam jau vairs nebija nozīmes.

Otrkārt, jāapsveic TTT. Viņi ļoti labi izmantoja situāciju, ļoti labi sagatavojās finālam. Kopumā sniegums bijis līdzīgs – ieņēmām otro vietu Latvijā un Baltijā, viņas pirmo Latvijā un trešo Baltijā. Tātad – vienādi. Protams, arī pirmā vieta LSBL regulārajā sezonā. Sezona nebija slikta. Domāju, Latvijā jāpriecājas, ka ir divas spēcīgas sieviešu basketbola komandas. Līmenis līgas augšgalā ir audzis, tiesa, problēmas čempionātā pastāv. Novēlu, lai Latvijas basketbola savienība tās sekmīgi risinātu un virzītos tālāk.

Pagaidām man tālāku plānu nav. Sezonas laikā bijušas sarunas ar vīriešu klubiem gan Lietuvā, gan citur. Tagad jānomierinās, jāapsēžas, jāpārdomā un tad jāizlemj. Labprāt aizbraukšu uz SEB BBL „Četru finālu” un ULEB Eirolīgas izšķirošajām cīņām Madridē."

Jāpiebilst, ka LSBL sezona nav beigusies. Piektdien 17:30 biznesa augstskolas "Turība" sporta zālē izšķirošajā, piektajā spēlē par trešo vietu tiksies "Avantis/Turība" un "Liepājas metalurga" komandas.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv