Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kehris: "Vietu Eirolīgā nodrošina uzvaras"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kehris: "Vietu Eirolīgā nodrošina uzvaras"
Rīgas TTT kapteine Dace Krūmiņa un
Latvijas basketbola savienības prezidents
Ojārs Kehris
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas basketbola savienības (LBS) prezidents Ojārs Kehris, sveicot sieviešu basketbola klubu "TTT Rīga" ar uzvaru Latvijas Sieviešu basketbola līgā, uzsvēra, ka vietu Eirolīgā nodrošina panākumi laukumā.

Ojārs Kehris, Latvijas basketbola savienības prezidents: "Uzvara Latvijas čempionātā ir viens no priekšnoteikumiem dalībai FIBA Eirolīgā. Otrs noteikums ir izcīnīto uzvaru skaits šajā sezonā. Ar vienu panākumu Eirolīgā netikt, ar diviem to izdarīt būtu ļoti grūti. Šosezon tika izcīnītas trīs uzvaras, praktiski garantējot vietu Latvijas klubam 2008./2009. gada sezonā."

2007./2008. gada FIBA Eirolīgas sezonā Rīgas TTT izcīnīja 3 uzvaras 10 spēlēs, dalot 17./20. vietu 24 Eiropas stiprāko vienību konkurencē.

Paredzams, ka 2008./2009. gada sezonā FIBA Eirolīgā piedalīsies 24 komandas. Vietu nesaglabās Beļģijas komanda, kuras vietā varētu nākt Turcijas vai Izraēlas klubi, taču iespējamas izmaiņas. Tāpat tiks precīzāk noteikta izslēgšanas spēļu kārtība.

FIBA Eiropas Kausā nākamgad varētu spēlēt Igaunijas komanda, vispirms nokārtojot nepieciešamās formalitātes. Tas paver labākas iespējas Baltijas Sieviešu basketbola līgas pārveidošanai, kurā bez Latvijas un Lietuvas klubiem varētu spēlēt Igaunijas un Zviedrijas komandas.

eSports.lv Video: TTT triumfē Cēsīs, Kristaps Driķis

eSports.lv fotogalerija TTT uzvara; foto: Romualds Vambuts
Diena.lv foto, Aivars Liepiņš
Delfi Foto, Zigismunds Zālmanis

Jāpiebilst, ka LSBL sezona nav beigusies. Piektdien 17:30 biznesa augstskolas "Turība" sporta zālē izšķirošajā, piektajā spēlē par trešo vietu tiksies "Avantis/Turība" un "Liepājas metalurga" komandas.

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

  +5 [+] [-]

, 2008-04-24 17:56, pirms 16 gadiem
TTT ir jaspele eiroliga citu variantu nemaz nedrikstetu but(nenoniecinu Cesis)vnk domaju ka TTT ir labakas izredzes un financiali vieglak nokomplekteet labu sastavu!Cesim vajag spelet kada zemaka limena kluab...to labi pieradija Barons...vienu gadu pa sauso otraja uzvara...tas tikai veicinatu attistibu kluba un LV baskebola

  +3 [+] [-]

, 2008-04-24 18:27, pirms 16 gadiem
TTT tomēr ir pārliecinoši otrs spēcīgākais klubs Baltijā, tāpēc nav šaubu, ka Eirolīgā ir jāspēlē. Cerams, ka nākamajā sezonā būs vēl vairāk uzvaru. Šosezon vairākas spēles tika pazaudētas galotnē. No kļūdām mācās

  +2 [+] [-]

, 2008-04-24 18:28, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: TTT tomēr ir pārliecinoši otrs spēcīgākais klubs Baltijā, tāpēc nav šaubu, ka Eirolīgā ir jāspēlē. Cerams, ka nākamajā sezonā būs vēl vairāk uzvaru. Šosezon vairākas spēles tika pazaudētas galotnē. No kļūdām mācās

jap TTT jau nav KK kas nemak macities no kludam

     [+] [-]

, 2008-04-24 18:31, pirms 16 gadiem
rainmaker rakstīja: jap TTT jau nav KK kas nemak macities no kludam
KK kļūdas nepieļauj