Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Eglīte: "Mums bija lielāka motivācija"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eglīte: "Mums bija lielāka motivācija"
Karlīne Nīmane un Baiba Eglīte
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Rīgas TTT Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijā pieveicot sporta klubu "Cēsis" 3-0, komentārus sniedza abu klubu spēlētājas.

Baiba Eglīte, TTT: „Mums bija lielāka motivācija. Visi gribēja pabeigt sezonu un izdarīt to uz labas nots, lai varētu atpūsties un gatavoties spēlēm izlasēs. Žēl, ka izšķirošā spēle nenotika mājās. Centos dot labumu komandai, lai viss beigtos ātrāk un uzvarētu kārtīgi. Tas arī izdevās.”

Karlīne Nīmane, Cēsis: Noskaņoties nebija viegli, jo šodien bija pēdējā iespēja mainīt finālu gaitu. Nebija problēmas spēlēt bez divām leģionārēm. Atradām latviešu spēlētājas, kas viņas var labi aizvietot. Varētu palikt Cēsīs, bet vēl nezinu un priekšā visa vasara.”

Džesika Mūra, Cēsis: „Centāmies darīt labāko gan Latvijas, gan Baltijas līgas spēlēs. Finālsērijā zaudējām ar 0:2. No tāda rezultāta atgūties ir ļoti grūti. Finālos spēlēt ir liels sasniegums, otrā vieta nav slikta. Tagad koncentrēšos WNBA sezonai, par Eiropu vismaz līdz jūlijam – augustam nedomāšu. Kas zina, kā notiks. Šeit pavadītais laiks bija labs un cilvēki tiešām jauki, tāpēc guvu prieku.”

Jāpiebilst, ka LSBL sezona nav beigusies. Piektdien 17:30 biznesa augstskolas "Turība" sporta zālē izšķirošajā, piektajā spēlē par trešo vietu tiksies "Avantis/Turība" un "Liepājas metalurga" komandas.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne