Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Meitenēm bija nepieciešamais noskaņojums"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Čukste: "Meitenēm bija nepieciešamais noskaņojums"
Latvijas basketbola savienības prezidents
Ojārs Kehris pasniedz zelta medaļu
Aināram Čukstem
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste pēc uzvaras Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālā atzina, ka komanda spējusi mobilizēties izšķirošajai spēlei.

Ainārs Čukste, Rīgas TTT galvenais treneris: „Kārtīgi gatavojāmies arī Baltijas līgas fināliem, taču nesanāca. Nav izdevies tikt skaidrībā, kāpēc tā notika. Trešajā Latvijas finālspēlē ļoti labi izdevās noskaņoties sākumam. Pirms spēles, līdzīgi kā pirmajā finālcīņā, varēja just, ka meitenēm ir nepieciešamais noskaņojums. Pēc veiksmīgā sākumā izdevās noturēties pārliecinošā attālumā. Iespēju robežās devu visām spēlēt, izņemot Jansoni, kurai ir neliels savainojums.

Railija un Vaita sevi attaisnoja pārliecinoši, centāmies izraudzīties labas spēlētājas un tas izdevās. Sākumā par Vaitu bija nelielas šaubas, viņa nebija formā. Beigās viņa sevi pierādīja kā ļoti laba spēlētāja. Labi rīkojas ar bumbu, labs metiens, attaisnoja sevi par visiem 100%.

Ieva Tāre šodien nospēlēja ļoti, ļoti lietderīgi tieši komandai. Ne tik daudz gūto punktu ziņā, taču šis nav gadījums, kurā jāskatās uz cipariem. Ar Ievas sniegumu viss bija kārtībā. Seilsa praktiski tika izslēgta no spēles, pateicoties Ievai, tas bija viņas galvenais uzdevums. Viņai pelnīti pienākas vērtīgākās spēlētājas balva. Ieva spēlēja vērtīgi, gudri, kā pienākas pieredzējušam spēlētājam, neviens kompliments nebūs par daudz."

Tagad turpinās darbs pie komandas komplektācijas 2008./2009. gada sezonai. Ainārs Čukste un Aigars Nerips kopā ar Ivaru Čākuru iesaistīsies arī Latvijas valstsvienības darbā, gatavojoties Olimpiskās kvalifikācijas turnīram Madridē 9. - 15. jūnijā.

Jāpiebilst, ka LSBL sezona nav beigusies. Piektdien 17:30 biznesa augstskolas "Turība" sporta zālē izšķirošajā, piektajā spēlē par trešo vietu tiksies "Avantis/Turība" un "Liepājas metalurga" komandas.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-04-24 18:59, pirms 16 gadiem
Ainār, kad atkāpsies??