Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra nevarēs vadīt Kurskas klubu izšķirošajos mačos Krievijas kausā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vētra nevarēs vadīt Kurskas klubu izšķirošajos mačos Krievijas kausā
Gundars Vētra
Foto: rsport.ru

Sieviešu basketbola kluba Kurskas "Dinamo" galvenais treneris Gundars Vētra (Latvija) nevarēs vadīt komandu Krievijas kausa izcīņas finālčetriniekā, jo šim klubam piemērotas sankcijas par reglamenta pārkāpumu.

Kausa izcīņas otrajā etapā "Dinamo" izmantoja spēlētājas no sava fārmkluba, kas arī piedalījās šajā pašā etapā.

Krievijas Basketbola federācijas pārstāve Irina Sumņikova informē, ka trīs klubi ("Nadezhda", "Vologda-Chevkata", "Sparta&K") federācijai lūdza ieviest skaidrību par Kurskas spēlētāju pieteikšanu spēlēm. "Pamatojoties uz reglamentu, Kurskas "Dinamo" uzlikām sodu un atstādinājām galveno treneri uz diviem mačiem. Tika sodīts arī Kurskas kluba pārstāvis, kā arī mača komisārs. Nācās piemērot sankcijas," norāda atbildīgā funkcionāre.

Finālčetrinieka spēles notiks 26.-27. septembrī Kurskā, piedalīsies vietējais "Dinamo", kā arī "Nadezhda", "Vologda-Chevkata" un "Sparta&K".

Kā jau ziņots, 1. februārī Gundara Vētras, Mārtiņa Zībarta un Ērika Visocka trenētais Kurskas "Dinamo" pirmo reizi kluba vēsturē izcīnīja Krievijas kausu, finālspēlē Orenburgā pieveicot Vidnojes "Sparta&K" (68:49). Nolikumā bija norādīts, ka šim turnīram var pieteikt tikai vietējās un naturalizētās spēlētājas.

Jaunajā sezonā Kurskas vienībā turpinās spēlēt arī Latvijas izlases aizsardze Anete Jēkabsone-Žogota.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

     [+] [-]

, 2015-09-23 16:07, pirms 9 gadiem
Nav īsti skaidrs par ko krievu vetrovu sodīja ?...skaidrs, ka krievu kausà nespēlē leģionāres kā Anete u.c....un kas tad jādara? ...jāspēlē ar 6 spēlētājām, kurām krievu pases? ..priekš kam tad vajadzīgi fārmklubi?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-23 18:09, pirms 9 gadiem
tas pats farmklubs speeleeja tai pashaa kausaa un sanaak ka speeleetaajas paarstaav 2 klubus. kaut kaa taa