Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Zvirgzdiņš: "Rīt spēlētu visas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Zvirgzdiņš: "Rīt spēlētu visas"
Gunta Baško, Ainars Zvirgzdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

"Ja rīt būtu jāspēlē, spēlēt būtu gatavas visas," Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš atzinīgi vērtē spēlētāju noskaņošanos pirms pārbaudes spēlēm ar Baltkrieviju.

Kopš pirmdienas valstsvienība 14 spēlētāju sastāvā trenējas Rīgā un turpinās to darīt līdz jūnija sākumam.

"Valstsvienības darbā sekmīgi iekļāvušās Aija Putniņa un Gunta Baško. Ja Aijai pirmajā nedēļā klājās grūtāk, cenšoties pārslēgties no Amerikas uz Eiropas basketbolu, tagad viss uzlabojas. Viņa ir labi sevi parādījusi un būs nozīmīgs palīgspēks pirmajam piecniekam," Putniņu uzslavē Zvirgzdiņš.

Sezonas un karjeras laikā gūtie savainojumi nav atturējuši pieredzējušās basketbolistes no dalības treniņspēlēs. Gan Ieva Tāre, gan Ieva Kubliņa piedalījās otrdienas treniņspēlē un ir gatavas to darīt arī sestdien un otrdien, sacenšoties ar jaunatnes komandām.

"Ja rīt būtu jāspēlē, laukumā varētu doties visas četrpadsmit kandidātes," teica Zvirgzdiņš. "Iespēja sevi apliecināt ir visām."

Treniņspēlēs notiek pamatsastāva iespēlēšana. Pārbaudījums pirms došanās uz Madridi būs spēles ar Baltkrievijas izlasi 31. maijā un 2. jūnijā plkst. 19:00 un 19:30 Olimpiskajā sporta centrā.

Japānietes pārbaudīsies Spānijā
Turpinās informācijas ievākšana par pretiniecēm. Pēdējās Japānas - Lietuvas spēles videoierakstu gan nav izdevies iegūt, jo japāņi solījuši lietuviešiem ierakstu nosūtīt tikai mēneša laikā. Tomēr japānietēm vēl gaidāma pārbaudes spēļu sērija Eiropā, tostarp Spānijā.

3. un 4. jūnijā Amaijas Valdemoro arēnā Madrides ziemeļu priekšpilsētā Alkobendā notiks pārbaudes turnīrs ar Spānijas, Argentīnas, Ķīnas un Japānas līdzdalību. Pirmajā dienā Spānija sacentīsies ar Argentīnu, savukārt Ķīna ar Japānu - Latvijas pretiniecēm 11. jūnijā. Dažas dienas iepriekš - 1. jūnijā Spānija ar Japānu sacentīsies pārbaudes turnīrā Valensijā, kur bez minētajām vienībām piedalīsies arī Jaunzēlande.

  -4 [+] [-]

, 2008-05-23 14:34, pirms 16 gadiem
A jekabsone ir treninjnometnee jau??

  +1 [+] [-]

, 2008-05-23 15:47, pirms 16 gadiem
Spēles pret Baltkrieviju būs skatāmas par TV vai kaut kur?

  +5 [+] [-]

, 2008-05-23 15:52, pirms 16 gadiem
Spēles ar Baltkrieviju būs skatāmas Rīgas OSC, Grostonas ielā 6b, biļešu cena 3Ls, vietu skaits ierobežots, es arī būšu!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-23 16:22, pirms 16 gadiem
Tomēr - varbūt būs iespējams kaut kur vel ne-klātienē redzēt?

     [+] [-]

, 2008-05-24 01:37, pirms 16 gadiem
Meitenes, es juus miiluuuu. Iemaaciet caliem taadu patriotismu