Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsis" vienā grupā ar "TTT/Rīga"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

SK "Cēsis" vienā grupā ar "TTT/Rīga"
SK "Cēsis" un "TTT/Rīga" savā starpā tiksies arī Baltijas līgā.
Foto: Romualds Vambuts

Baltijas Sieviešu basketbola līgas čempionātā vēl atlikušas dažas spēles, taču jau tagad skaidrs, ka pirmo posmu ceturtajā vietā noslēgs SK "Cēsis" komanda, kvalificējoties pufinālturnīram. Tas nozīmē to, ka pusfinālturnīrā vienā apakšgrupā ar cēsniecēm būs "TTT/Rīga".

Kā zināms SK „Cēsis” Baltijas līgas debijas sezonā pirmajā posmā izcīnīja 10 uzvaras un piedzīvoja četrus zaudējumus. Neatkarīgi no atlikušo spēļu rezultātiem, SK „Cēsis” šo posmu noslēgs ar ceturto labāko bilanci. Kā paredz sacensību nolikums, ceturtā labākā komanda pusfinālturnīrā spēlēs vienā apakšgrupā ar pirmā posma uzvarētājām, posma piekto labāko komandu un ar „TTT/Rīga”, kura sacensībās iesaistīsies ar otro posmu.

Līdz ar to skaidrs ir tas, ka vienā apakšgrupā būs SK „Cēsis”, „TTT/Rīga”, un „Berezina_RCOR” no Baltkrievijas. Ceturtā apakšgrupas komanda noskaidrosies rīt un tā būs vai nu Ukrainas „TIM-SCUF” vai arī Lietuvas „Arvi”. Ņemot vērā, ka grupa divas komandas būs no Latvijas, tad šim pusfinālturnīram jānotiek Latvijā, jo tā pirms laba laika atzina sacensību organizatori. Jautājums tikai kur – Cēsīs vai Rīgā. „Final Four” turnīram kvalificēsies divas labākās komandas no šī kvarteta.

„Mums ļoti svarīga ir rītdienas spēle starp „Arvi” un „TIM-SCUF”", neslēpj komandas tehniskais direktors Krišjānis Kļaviņš, "mēs labāk vēlētos, lai vienā apakšgrupā ar mums spēlētu Ukrainas basketbolistes, kuras varētu būt potenciāli nedaudz vājākas un mums parocīgākas pretinieces, taču jebkurā gadījumā cīnīsimies ar visām sāncensēm. Tāpat mēs darīsim visu, lai šis posms tiktu sarīkots Cēsīs, mūsu līdzjutēju priekšā.”

     [+] [-]

, 2008-02-23 22:17, pirms 16 gadiem
nu nevajadzeeja jau
paldies par labojumu!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-23 22:29, pirms 16 gadiem
cerams ka ceesiis buus!!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-23 22:42, pirms 16 gadiem
Būs interesanti......

  +1 [+] [-]

, 2008-02-23 22:53, pirms 16 gadiem
awill es arī ceru

     [+] [-]

, 2008-02-24 13:38, pirms 16 gadiem
par gandrīz 100% Cēsīs