Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Novēlu "TTT" tikt tālāk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra: "Novēlu "TTT" tikt tālāk"
Gundars Vētra
Foto: www.cskabasket.ru

Gundara Vētras vadītais sieviešu basketbola klubs Maskavas "CSKA" šovakar izcīnīja uzvaru FIBA Eirolīgas A grupas desmitās kārtas spēlē, savā laukumā pieveicot Ungārijas "MKB Euroleasing" 82:61.


Pēc spēles Vētra sniedza komentārus eSports.lv .


Gundars Vētra: "Visgrūtākās spēles Eirolīgas grupu turnīrā bija izbraukumos Ungārijā un Turcijā. Vissmagāk, nenoliedzami, mums klājās Ungārijā, savukārt pirms spēles Turcijā vēl nezinājām, ka tovakar savā laukumā zaudēs Jekaterinburgas "UGMK". Ļoti svarīgi bija beigt grupu turnīru ar labāko bilanci starp Krievijas klubiem, lai izslēgšanas spēļu gaitā pirms "Četru fināla" mūs nesapārotu ar Maskavas apgabala "Spartak" vai "UGMK". Taču pēdējie zaudēja savā laukumā un tādējādi spēle Turcijā vairs nebija tik izšķiroša."


eSports.lv: Krievijas superlīgas spēlē "CSKA" pieveica Maskavas apgabala "Spartak". Vai spēlēt ar šo komandu bija grūtāk?
Gundars Vētra: "Spartak" un arī "UGMK" ir augstāka līmeņa komandas nekā "Fenerbahce" vai "MKB Euroleasing", tāpēc salīdzināt ir sarežģīti. Savus turpmākos mērķus Eirolīgā plānojam soli pa solim un tagad koncentrēsimies 1/8 fināla spēlei ar Salamankas "Halcon Avenida" (Spānija), kas visticamāk būs nākamais pretinieks. Sekoju līdzi arī "TTT Rīga", kam rīt būs ļoti svarīga spēle, un novēlu iekļūt nākamajā kārtā."


"TTT Rīga" rīt Eirolīgas A grupas pēdējā spēlē izbraukumā Itālijā tiksies ar Lāsmas Jēkabsones pārstāvēto "Phard Napoli". Spēles sākums plkst. 21:45 un rīdzinieces klātienē atbalstīs ap 50 Latvijas līdzjutēju. Uzvara nodrošinās iekļūšanu turnīra 1/8 finālā un ceturtās vietas ieguvējai A grupā nākamajā kārtā būs jāspēlē ar Jekaterinburgas "UGMK". Šobrīd "TTT" ir to 4 komandu skaitā (Rīga, Lille, Valensjēna, Košice), kas turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs. 12 komandas jau ir kvalificējušās 1/8 fināliem Šibenikas, Prāgas, Neapoles, Namūras, Faencas un Mondevillas vienības šīs izredzes jau ir zaudējušas.


Eirolīgas A grupas tabula
1. Maskavas "CSKA" 10-0
2. Stambulas "Fenerbahce" 6-3
3. Šopronas "MKB Euroleasing" 5-5
4. "TTT Rīga" 3-6
5. Lilles "ESBVA Lille Metropole" 3-6
6. Neapoles "Phard Napoli" 1-8

     [+] [-]

, 2008-01-22 21:12, pirms 16 gadiem
tiks taalaak

     [+] [-]

, 2008-01-22 21:26, pirms 16 gadiem
jātiek meičām ir tālāk!! nu pret ekaterinburgas "UGMK" būs ļoti smagi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-22 23:52, pirms 16 gadiem
Aizrjies ar saviem novēlējumiem !