Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra: "Guvām labu mācību"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vētra: "Guvām labu mācību"
Gundars Vētra
Foto: basket.ugmk.com

Pēc šodien izcīnītās uzvaras Krievijas Superlīgas finālsērijas pirmajā spēlē pret Maskavas apgabala ''Spartak'' Jekaterinburgas ''UGMK'' galvenais treneris Gundars Vētra atzina, ka ir apmierināts ar rezultātu, bet ne spēli.

Superlīgas finālsērijas, kura rit līdz kādas komandas divām uzvarām, pirmajā mačā šodien Gundara Vētras vadītais Jekaterinburgas ''UGMK'' klubs savā laukumā mača galotnē ar 61:59 spēja pieveikt Maskavas apgabala ''Spartak''.

Pēc mača Vētra atzina, ka apmierināts ar rezultātu, bet ne spēli: ''Bija ļoti svarīgi šo īso sēriju sākt ar uzvaru, un mums tas izdevās. Ar rezultātu, protams, esmu apmierināts, bet ar spēli ne. Visvairāk nepatika trešā ceturtdaļa. Tik atbildīgā mačā nedrīkstējām atļauties nospēlēt tik pavirši. ''Spartak'' komandā ir lieliskas spēlētājas, un viņas uzreiz mūs sodīja, tiklīdz atslābinājāmies.''

''Labi, ka izdevās uzvarēt. Guvām labu mācību - būs, par ko parunāt ar spēlētājām. Pašreiz šajā sērijā iniciatīva pieder mums, bet ''Spartak'' vairs nevar atļauties zaudēt,'' turpināja Vētra.

Finālsērijas otrā spēle notiks 25.datumā ''Spartak'' laukumā, un, ja nepieciešams, trešais mačs 28.aprīlī atkal Jekaterinburgā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-04-21 23:16, pirms 15 gadiem
Titulu!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-21 23:41, pirms 15 gadiem
tikai un vieniigi tituls !!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 00:01, pirms 15 gadiem
Vētra malacis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja