Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsis" spēlēs otrajā posmā

SK "Cēsis" spēlēs otrajā posmā
Foto: skcesis.lv

Izcīnot panākumu viesos ar rezultātu 80:61 pār Tallinas "Living" komandu no Igaunijas, SK "Cēsis" spēlētājas nodrošinājušas iekļūšanu Baltijas Sieviešu basketbola līgas čempionāta otrajā posmā.

Pirmo ceturtdaļu cēsnieces uzvarēja ar rezultātu 19:16, bet pēc pirmā puslaika cēsnieces atradās vadībā ar deviņiem punktiem – 36:27.

Izšķirošo pārsvaru Latvijas klubs ieguva trešajā ceturtdaļā, kurā guva par astoņiem punktiem vairāk nekā mājinieces. Pēdējās desmit minūtēs vēl nedaudz tika palielināta rezultāta starpība, spēlei beidzoties tablo vēstījot 80:61.

Cēsnieču rindās spēlēt dabūja visas mačam pieteiktās spēlētājas, bet rezultatīvākā bija Džesika Mūra, kura 28 laukumā pavadītajās minūtēs izcēlās ar 21 gūto punktu un 16 izcīnītajām bumbām zem groza. Vilnetas Kroketas rēķinā 17 punkti un desmit atlēkušās bumbas. Tikpat punkti arī Daces Cinītes rēķinā. Vēl desmit gūto punktu robežu pārsniedza Dženifera Derevjanika, kura guva 11 punktus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles.

Pēc šī panākuma SK "Cēsis" rēķinā ir deviņas uzvaras 13 aizvadītajās spēlēs. Neskatoties uz rītdienas spēles rezultātu, cēsnieces nodrošinājušas vietu to sešu komandu pulkā, kuras iekļūs sacensību otrajā posmā.

Informāciju sagatavoja
Dāvis Dedumets, SK "Cēsis" preses sekretārs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-02-21 20:20, pirms 16 gadiem
Jā, visas amerikānietes... SK "East side Cesis"

     [+] [-]

, 2008-02-21 21:00, pirms 16 gadiem
PSRS tur nav paarstaaveets, jaa