Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Krūmberga: "Vēl jāpastrādā kopā!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krūmberga: "Vēl jāpastrādā kopā!"
Dita Krūmberga šovakar guva 8 punktus
un izcīnīja 6 bumbas zem groziem
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta avīze"

Noslēdzoties Latvijas sieviešu basketbola līgas spēlei Daugavas sporta namā, kur laukuma saimnieces TTT pieveica Cēsu komandu 75:63, komentārus sniedza Cēsu treneris un spēlētājas.

Dita Krūmberga: „Spēle sanāca emocionāla, žēl, ka ne pozitīvi emocionāla. Pirmajā puslaikā nospēlējām ļoti vāji, izdevās daļēji atspēlēties tikai otrajā puslaikā. Komanda vēl nav pietiekami saspēlējusies, kopā ar Lāsmu un Nikešu sanācām kopā tikai trīs dienas atpakaļ, vēl jāpastrādā kopā!”

Nikeša Seilsa: „Mūs vienkārši „aizpūta”, nepavisam nebija labi. Otrajā puslaikā nedaudz parādījām raksturu. Nākamreiz, nākot laukumā, būsim labāk sagatavojušās un gatavas spēlēt. Tagad mums ir deviņas dienas, pietiekami daudz laika, lai trenētos, noskatītos video, kļūt daudz agresīvākām. Iespaidi par Visu Zvaigžņu spēli Maskavā? Bija samērā labi, Zvaigžņu spēles paredzētas jautrībai un labam garastāvoklim, īpaši Pasaules izlase nebija noskaņojusies. Domāju, bijām pārāk relaksētas.”

Gintars Kručkausks, SK "Cēsis" galvenais treneris: „Zaudēt arī vajag mācēt. Domāju, mūsu spēlētājām būs mācība, ka nevajag atslābināties. Laukumā jānoskaņojas nopietni. No otras puses, TTT sagatavojās, viņām bija augstāka motivācija, kuras mums trūka, jo spēle neietekmēja turnīra kopvērtējumu. Viss pārējais ir normāli. Seilsa ir aizvadījusi trīs normālus treniņus, pa vidu braucot uz Maskavu. Nepietiek savstarpējas saprašanās. Mums vēl palikusi viena spēle LSBL regulārajā sezonā, pēc tam ir svētki gan Latvijā, gan Lietuvā. Spēlēsim!”

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

  +3 [+] [-]

, 2008-03-19 21:27, pirms 16 gadiem
Es par Cēsīm!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-03-19 21:30, pirms 16 gadiem
Es ar...

     [+] [-]

, 2008-03-19 23:06, pirms 16 gadiem
Cēsis - turās! kopā pēc zelta!

     [+] [-]

, 2008-03-19 23:43, pirms 16 gadiem
Krūmberga smuka, var acis pamielot gan ar spēli, gan izskatu