Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

No Baltijas Sieviešu basketbola līgas izstājas kārtējais klubs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No Baltijas Sieviešu basketbola līgas izstājas kārtējais klubs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

No Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) turnīra izstājies Ukrainas klubs Zaporožjes "Kozačka-Zalk", kļūstot jau par trešo vienību šosezon, kura atteikusies no dalības turpmākajā turnīrā.

Regulārajā sezonā "Kozačka-Zalk" ieņēma piekto vietu, un komandai bija paredzēts spēlēt pusfinālturnīrā, kas notiks Klaipēdā, tomēr tagad ukraiņu komandas vietā šajā turnīrā piedalīsies Igaunijas komanda Tallinas "Star-TLU", kas regulārajā sezonā palika astotajā pozīcijā.

Sākotnēji vieta pusfinālturnīrā tika piedāvāta septītās vietas ieguvējiem Grodņas "Olimpia" no Baltkrievijas, tomēr arī viņi finansiālu apsvērumu dēļ no šīs iespējas atteicās.

Jau ziņots, ka janvārī finansiālu iemeslu dēļ dalību no turnīra atsauca Lietuvas klubs Kauņas "Laisve", bet februārī no turnīra izstājās Krievijas komanda Sanktpēterburgas "Spartak", kura, neskatoties uz neaizvadītajām pēdējām spēlēm, būtu kvalificējusies pusfinālturnīram.

Pusfinālturnīri laika posmā no 27. līdz 29.martam norisināsies Klaipēdā un Viļņā. Klaipēdā bez "Star-TLU" piedalīsies arī Latvijas komanda "TTT Rīga", Lietuvas otrais spēcīgākais klubs Mariampoles "Arvi" un Klaipēdas "Lemminkainen". Savukārt Viļņā spēlēs Latvijas klubs "Cēsis", Lietuvas spēcīgākais klubs Viļņas TEO, Baltkrievijas komandu "Berezina" un Ukrainas vienību "TIM-SCUF".

Savukārt "Final Four" paredzēts no 17. līdz 19.aprīlim. Ja "Cēsis" kvalificēsies finālturnīram, tad sacensības notiks tieši Cēsīs.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja