Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Voļnajai Amerikā meniska operācija

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Voļnajai Amerikā meniska operācija
Svetlana Voļnaja
Foto: FIBA Europe

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības sāncenses Pekinā baltkrievietes sākušas otro treniņu nedēļu, kamēr vienai no izlases līderēm Svetlanai Voļnajai Amerikā veikta meniska operācija.

Pēc operācijas Voļnajai noteikta divu nedēļu atpūta un, tai noslēdzoties, gaidāma viņas pievienošanās valstsvienībai. Komandas galvenais treneris Anatolijs Bujaļskis uzskata, ka Voļnajai nebūs grūti atkal iekļauties komandā.

Sagatavošanās laikā kandidātu lokā iekļautas Jūlija Dureiko, Viktorija Pancuha un Viktorija Gaspera. No spēlētājām, kas gatavojās Madrides turnīram, trīs – Tatjana Ļihtaroviča, Jeļena Novikova un Anna Tihomirova – devušās uz Eiropas U-20 čempionātu Itālijā. Iespēja doties uz minēto turnīru bija arī Gasperai, tomēr treneri nolēma viņu pasaudzēt.

Nākamās nedēļas sākumā Minskā ieradīsies Igora Grudina vadītā Krievija, lai 16. un 17. jūlijā sacenstos divās pārbaudes spēlēs ar mājiniecēm. Vēlāk Baltkrievija dosies uz pārbaudes turnīru Francijā, lai sacenstos ar mājiniecēm, Poliju un Kanādu.

Olimpiskais turnīrs sāksies 9. augustā.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-11 18:06, pirms 16 gadiem
kas ir meniska operācija?
pirmo reizi dzirdu par kko tadu ja godīgi..

  -1 [+] [-]

, 2008-07-11 18:15, pirms 16 gadiem
chespis rakstīja: kas ir meniska operācija?
pirmo reizi dzirdu par kko tadu ja godīgi..

tas ir celim taadi suudinji kas aatri var sabojaaties ja nepareizi dara kko
pasham ir bijis:p