Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Krievija joprojām nepilnā sastāvā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krievija joprojām nepilnā sastāvā
Krievietes Itālijā

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības pirmā pretiniece Olimpiskajās spēlēs –
Krievija - beigusi treniņnometni Itālijā un šobrīd Novogorskā gatavojas pārbaudes spēlēm ar Baltkrieviju.

Izlases galvenais treneris Igors Grudins uzsver, ka otrā treniņnometne Itālijā bijusi sekmīga. „Labi pastrādājām. Nedēļu sadalījām divos trīsdienu ciklos, kopā aizvadot deviņas nodarbības.”

Komanda gan joprojām netrenējas labākajā sastāvā. „Slimība ļāva Daņiločkinai un Sapovai Itālijā aizvadīt tikai vienu treniņu. Savukārt Abrosimovai un Vodopjanovai turpinās atveseļošanās periods,” teica Grudins. „Stepanova un Korstina jau atjaunojušās un trenējas kopējā grupā.” Amerikānietes Bekija Hammona un Kellija Millere izlasei varētu pievienoties, ātrākais, 21. jūlijā, vēlākais 29. jūlijā.

Ilona Korstina savā blogā atklājusi, ka 5 no 17 spēlētājām, kas ieradušās uz pirmo treniņnometni jūnija vidū, nav pielaistas nodarbībām neizārstēto savainojumu un nepietiekamās organisma atjaunošanās dēļ.

Pirmdien komanda dosies uz Baltkrieviju, lai 16. un 17. jūlijā Minskā divās pārbaudes spēlēs tiktos ar mājiniecēm. Piecas dienas vēlāk Vidnojē sāksies valstsvienības ģenerālsponsora VTB bankas kausa izcīņa ar Spānijas, Čehijas un Izraēlas dalību, pēc kuras Grudins paziņos Olimpisko sastāvu.

Izmantotie resursi:
cskabasket.ru