Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra atgriežas sieviešu basketbolā un trenēs Eirolīgas klubu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vētra atgriežas sieviešu basketbolā un trenēs Eirolīgas klubu
Gundars Vētra
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas speciālists Gundars Vētra (47) ceturtdien parakstīs līgumu un nākamajā sezonā atkal strādās ar sievietēm, trenējot Kurskas "Dinamo" vienību, informē krievu kluba direktore.

"Līgums ar Vētru tiks parakstīts uz vienu sezonu. Mēs izvēlējāmies Vētru, jo viņš mums der - augsta līmeņa profesionālis. Zinām, ka viņš ir nostrādājies lieliskas sezonas Jekaterinburgas UGMK. Par viņu esam augstās domās. Šis treneris var tikt galā ar sastāvu, kas mums veidojas, sasniedzot to rezultātu, ko mēs vēlamies," saka kluba direktore Viktorija Sgoņņikova un informē, ka līgums tiks parakstīts ceturtdien.

Kā zināms, nesen Vētra pārtrauca līgumattiecības ar bankrotējušo Sanktpēterburgas vīriešu klubu "Spartak", treneris saņēma piedāvājumus no vairākiem sieviešu un vīriešu klubiem. Pēdējās sezonās viņš strādāja vīriešu basketbolā, bet pirms tam bija arī sieviešu superklubu galvenais treneris. Jūnija sākumā Vētra portālam Sportacentrs.com atklāja, ka sācis pārrunas ar Kurskas "Dinamo".

Aizvadītajā sezonā Kurskas "Dinamo" spēlēja Eiropas kausa finālā, bet Krievijas čempionāta pusfinālsērijas laikā no amata tika atbrīvots amerikāņu treneris, un viņa vietā stājās vietējā speciāliste Jeļena Šakirova. Kurskas klubs izcīnīja pašmāju čempionāta bronzas medaļas un nopelnīja ceļazīmi uz Eirolīgu. Pēc jaunā galvenā trenera apstiprināšanas tiks strādāts pie "Dinamo" spēlētāju sastāva komplektācijas, lai nākamajā sezonā varētu sekmīgi startēt Eirolīgā.

Izmantotie resursi:
www.rsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-11 23:07, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Es par Miglinieku.
Kādā sakarā Miglinieks ir auzās...viņa komandas nekad normāli nespēlē.

Bet ko darīs Galvanovskis?? Ukrainā karš...