Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Krievija pirmajā pārbaudē sagrauj Izraēlu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Krievija pirmajā pārbaudē sagrauj Izraēlu
Marija Stepanova
Foto: www.basket.ru

Gatavojoties Eiropas čempionātam, kas no 7. līdz 20. jūnijam notiks Liepājā, Valmierā un Rīgā, pirmo pārbaudes spēli aizvadījušas 2007. gada čempiones Krievijas basketbolistes, Vidnojē ar +30 sagraujot Izraēlu 76:46.

Krievija treniņnometni Piemaskavā sāka 7. maijā un šodien uzvarēja bez problēmām, piekāpjoties sāncensēm tikai pirmajā ceturtdaļā. Nākamās trīs ceturtdaļas krievietes uzvarēja ar kopējo rezultātu 59:28.

Trešdien Krievija Vidnojē sacentīsies ar Ukrainu, bet pēc tam sāks otro treniņnometni Novogorskā, kuras ietvaros sākotnēji tika plānotas divas pārbaudes spēles ar Ungāriju.

Pārbaudes spēle basketbolā

Krievija - Izraēla 76:46 (17:18, 22:9, 17:9, 20:10)

Krievija C grupā Valmierā sacentīsies ar Turciju, Lietuvu un Serbiju. Trīs labākās vienības iekļūs kvalifikācijas kārtā, lai sacenstos ar trīs labākajām no D grupas, kurā spēlēs Francija, Baltkrievija, Izraēla un Itālija.

Septītais iemesls atbalstīt Latviju

Kas cenšas, tas sasniedz (latviešu sakāmvārds)

33 iemesli atbalstīt Latviju, jo

1) Basketbolā Kanāda jau uzvarēta
2) Visur, kur var spēlēt, var spēlēt labi
3) Seši WNBA klubi interesējušies par latviešu basketbolistēm
4) Basketbolistes ir sportistes un mātes
5) Klubu līmenī Latvijas basketbolistes izcīnījušas 21 Eiropas kausu
6) Gidons Krēmers bērnībā bija TTT fans
7) Kas cenšas, tas sasniedz

32. Eiropas sieviešu basketbola čempionāts no 7. līdz 20. jūnijam notiks Liepājā, Valmierā un Rīgā. Latvijas valstsvienība finālturnīrā piedalīsies ceturto reizi. 1999. gadā Aivara Vīnberga vadībā izlase izcīnīja devīto vietu, 2005. gadā Raivo Otersona trenētā komanda pakāpās uz sesto vietu, bet 2007. gadā Ainara Zvirgzdiņa vadībā gūts līdz šim labākais panākums, izcīnot ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-11 19:45, pirms 15 gadiem
kas ir Izraela pret Krievijas izlasi...protams ka loģisks rezultāts