Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota: "Izredzes spēlēt Eirokausā ir"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jēkabsone-Žogota: "Izredzes spēlēt Eirokausā ir"
Anete Jēkabsone-Žogota
un FIBA Europe prezidents

Maskavas "Dinamo" un Latvijas sieviešu valstsvienības basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota sarunā ar eSports.lv atzina, ka klubs nav zaudējis izredzes nākamajā sezonā spēlēt FIBA Eiropas Kausa izcīņā.

Anete Jēkabsone-Žogota: "FIBA Eiropas kausā ir četras "wild" kartes, kuras esot iespējams nopirkt, tāpēc "Dinamo" visticamāk spēlēs Eirokausos arī nākamgad. Par mani interesi izrādīja vairāki Krievijas klubi, pārpirkšana, piedāvājot lielāku līguma summu, nav bijusi un plānoju palikt "Dinamo". Ieva (Kubliņa) šobrīd jūtas normāli un Latvijā atgriezīsimies uzreiz pēc izslēgšanas spēļu noslēguma 30. aprīlī, patiesībā nevaru to vien sagaidīt."

Jāpiebilst, ka "Dinamo" varētu iztikt bez "wild" kartes iegūšanas, jo no izcīnītajām tiesībām spēlēt Eirokausos varētu atteikties Novosibirskas komanda.

Tieši pirms gada - 11. aprīlī - "Dinamo" Ainara Zvirgzdiņa vadībā uzvarēja FIBA Eiropas Kausa izcīņā, savukārt šosezon klubs iekļuva FIBA Eirolīgas 1/4 finālā, kur atzina Maskavas apgabala "Spartak" pārākumu. Jēkabsone-Žogota 1/4 fināla spēlēs nevarēja piedalīties pleca savainojuma dēļ.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-11 18:54, pirms 16 gadiem
Domāju ir jāspēlē obligāti Eirokausos!!!! Lai veicas Anetei un Ievai,laipni lūdzam Latvijā!!!!!!!!!!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-11 18:54, pirms 16 gadiem
Eiropas labākā basketboliste : "Izredzes spēlēt Eirokausā ir".

- kaut kā nelīmējās kopā...

     [+] [-]

, 2008-04-11 19:54, pirms 16 gadiem
Jumtalapa rakstīja: Eiropas labākā basketboliste : "Izredzes spēlēt Eirokausā ir".

- kaut kā nelīmējās kopā...


nu redz taa sanaak, ja savaac shvaku komandu.. vai preciizaak ja divas Krievijas izlases pamatsastaava speeleetaajas pirms shiis sezonas paarpirka kaads cits(neatminos kursh) Krievijas klubs.. cik ta tu domaa augstu var tikt ar 2gb. latvieteem un paaris melnajaam, ja paareejaas ir shvakules..

     [+] [-]

, 2008-04-11 21:09, pirms 16 gadiem
Dinamo arī bez jebkādas "wild card" pirkšanas būtu jāspēlē FIBA Eiropas kausā, jo Dinamo ir iepriekšējās sezonas kausa ieguvēji, un tajā spēlē Eiropas labākā basketboliste.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 21:27, pirms 16 gadiem
viss jau loti labi ka mums taadas sportistes bet vai citas basketbolistes mums nav kas speelee aarzemju klubosun iemest grozus citreiz taas ir veel labaaks par slaveno Žogotu un Kublinu taa izskataas ka latvijaa ir tikkai divas triis reizem cetras basketbolistes BET KUR PAAREEJAAS

     [+] [-]

, 2008-04-11 21:30, pirms 16 gadiem
Nu ja mūzdienās visu var nopirkt par naudu. Netiekat, nākošajā gadā cīnaties vairāk, tad tiksiet.