Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Čukste: "Jāuzvar izbraukumā!"

Čukste: "Jāuzvar izbraukumā!"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts

Sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste pēc zaudējuma FIBA Eirolīgas spēlē pret Turcijas "Fenerbahce" (55:59) galveno neveiksmes cēloni saskatīja līderes trūkumā.

"Sāpīgi, jo zaudējums bija muļķīgs. Nebija līderes, kura uzņemtos iniciatīvu. Pret zonas aizsardzību nebijām speciāli gatavojušies, lai gan iepriekš jau bijām spēlējuši. Uzvarēja meistarība. Šodien viss nāca grūti, jo bija asa cīņa. Jāuzvar izbraukumā, bez vēl kādas uzvaras diezin vai izdosies kvalificēties. Nākamajam mačam gatavosimies kā pēdējam," pēc spēles stāstīja "TTT Rīga" galvenais treneris Ainārs Čukste.

"Spēle bija jāuzvar. Labi nospēlējām 37 minūtes. Pret zonu mūsu uzbrukums burtiski apstājās. Priekšā vēl divas spēles un ticu, ka varam kvalificēties nākamajai kārtai," iespaidos par spēli dalījās "TTT Rīga" saspēles vadītāja Tiša Peničeiru.

Zafers Kalaičiolu, "Fenerbahce" galvenais treneris: "Mums paveicās, ka uzvarējām. Pilnībā nebijām koncentrējušies. Mūsu aizsardzība pēdējās minūtēs bija laba. Prieks, ka garantēta otrā vieta. Domāju, ka arī "TTT Rīga" ir labas iespējas."

     [+] [-]

, 2008-01-09 22:55, pirms 17 gadiem
Visu spēli bija vadībā, bija prieks par skaistu aizsardzības basketbolu. Bet pēdējā minūtē visu izgāza...

  +4 [+] [-]

, 2008-01-09 23:02, pirms 17 gadiem
Manuprat galvenais zaudejuma celonis ir trenera neizlemiba speles beigas... Godigi man skiet ka speles beigas tika pienemti nepareizi lemumi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-09 23:08, pirms 17 gadiem
kā var teikt ka uzvarēs izbraukumā ja mājās nespēj uzvarēt!

  -3 [+] [-]

, 2008-01-09 23:09, pirms 17 gadiem
Es domāju, ka vajadzētu TTT paņemt dažus džekus komandā un pa meitenēm pārģerbt un būtu tīri sexiigi danki un bloki un rezultāti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-10 00:32, pirms 17 gadiem
Čukste,beidz te siekaloties! Un dzen Tāri ratā,ja gribi vinnēt - namu pārvaldes čempī viņai vieta!

     [+] [-]

, 2008-01-10 09:03, pirms 17 gadiem
Nu Čukste, tu jau pats atklāj zaudējuma iemeslu: "Pret zonas aizsardzību nebijām speciāli gatavojušies..."
Kurš cits, ja ne treneris, ir atbildīgs par gatavošanos pret zonas aizsardzību? Kāds te sakars ar līderēm? Komandā ir 4 līderes, kura katra var izšķirt spēles likteni, taču ja treneris 3 minūtes pārtraukumos no vietas zīmē vienu un to pašu kombināciju, kur divas izskrien cauri zonai un itkā vienai vajadzētu palikt brīvai, tad nevar gribēt, ka pretinieces būs tādas muļķes un to nezinās...
Tā kā vīrišķīgāk būtu, ja treneris uzņemtos atbildību par šo zaudējumu!

     [+] [-]

, 2008-01-10 10:22, pirms 17 gadiem
Debīlais Čukste!!!Jā jĀ tā jau izbraukumā vinnēs...protams...un pirms spēles vajadzēja gatavoties visam,nevis tagad teikt ka pret zonu nebijām speciāli gatavojušies.....LOHS!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja