Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Necentāmies neitralizēt Niedolu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Necentāmies neitralizēt Niedolu"
Gintars Kručkausks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Sporta kluba "Cēsis" galvenais treneris Gintars Kručkausks sniedza komentārus pēc iekļūšanas Latvijas Sieviešu basketbola finālā, kurā viņa vadītajām basketbolistēm būs jāsacenšas ar Latvijas čempionēm "TTT Rīga".

Gintars Kručkausks, SK "Cēsis" galvenais treneris: "Noskaņojums ir labs. Katrā pusfināla cīņā spēlējām uz uzvaru un koncentrējāmies ar vienādu atdevi, tāpēc nebija uzdevuma neitralizēt Niedolu. Šobrīd domāju tikai par Latvijas fināla pirmo spēli, tāpēc par pretiniecēm Baltijas līgas pusfinālā - Kijevu - nav nekādas citas informācijas kā tikai pēdējo viņu spēļu protokoli Viļņā."

LSBL pirmā finālspēle "TTT Rīga" - "Cēsis" sērijā līdz trīs uzvarām notiks svētdien, 13. aprīlī, Cēsu sporta namā.

eSports.lv raksti par sieviešu basketbolu
Dāmu basketbols Latvijā un pasaulē
Latvijas sieviešu un vīriešu valstsvienības
Viss par 2007. gada Eiropas čempionātu Itālijā
Video vietne

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-09 18:11, pirms 16 gadiem
tu vispar kadu speli redzeji? pret tadam komandam nespele ar pilnu atdevi un ja otrais sastavs nevar neitralizet Niedolu tad ar to nav ko lielities... (visu cienu NIEDOLAI pedz gadiem bus laba speletaja.)