Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Višņēvics: "Laiks bailes atstāt ģērbtuvē"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Višņēvics: "Laiks bailes atstāt ģērbtuvē"
Ainārs Čukste
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"TTT" uzvarot "Avantis" Latvijas sieviešu basketbola līgas pusfinālsērijas līdz divām uzvarām pirmajā spēlē 89:60, komentārus sniedza abu komandu spēlētājas un treneri.

Aija Brumermane, TTT: "Uzskatu, Avantis kā komanda ir ļoti drosmīga un gatava katrā spēlē cīnīties par uzvaru, tikai sastāvs diemžēl nav tik labs. Noskaņojums pirms spēles bija labs, zinām, ka jānoskaņojas katrai spēlei. Varbūt sākums īsti "neaizgāja", nekrita sākumā metieni, kuri varēja iekrist, bet uz beigām jau bija labāk."

Ainārs Čukste, TTT galvenais treneris: "Šodien spēlējām deviņu cilvēku sastāvā un daudzās epizodēs nespēlējām labi. Gandrīz katrs pieskāriens beidzās ar sodu, pie tam spēle nebija ne sevišķi agresīva, ne arī laukumā veidojās kautiņi. Varbūt mans subjektīvais viedoklis, taču likās tā - kas vairāk skrien virsū, vairāk met sodus. Ja šādā spēlē ir 62 soda metieni, neviens nevar būt apmierināts, ne skatītāji, ne abas komandas."

Anda Eibele, Avantis: "Pilnīgi normāla spēle, vienīgi rezultāts neapmierina, mīnus 29 punkti. Taču varētu nospēlēt arī labāk. No TTT nekad nav bijis bail, vienkārši jācīnās. Cilvēks pret cilvēku - viņas nav pārākas, varbūt ir ārzemnieču priekšrocības. Ja mums būtu ārzemnieces, varbūt spēlētu labāk un varētu cīnīties kā Cēsis. Ceru, nākamajā spēlē nospēlēsim vēl labāk."

Pēteris Višņēvics, Avantis galvenais treneris: "Bija normāli, pienāk laiks bailes atstāt ģērbtuvē. Ar rezultātu neesmu apmierināts, bet šodien viņas laukumā vismaz kaut ko darīja un redzu, pie kā jāstrādā. Kad viņas ir noraustījušās, kā treneris neredzu, uz ko strādāt. Spēle parādīja - ir jāstrādā, jāstrādā un vēlreiz jāstrādā. Bet ar savējiem, savām latviešu meitenēm."

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

  +4 [+] [-]

, 2008-04-06 21:46, pirms 16 gadiem
piekrītu Tobago salas princim!
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs

  +2 [+] [-]

, 2008-04-06 21:55, pirms 16 gadiem
runājot par Višņēvicu(Tobago salas princi!)

draugiem.lv: draugiem.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-04-06 22:37, pirms 16 gadiem
Sieviešu basketā arī notiek tas pats kas veču, šeit jau divas komandas praktiski no ārzemniecēm...!
Nu ja esam tik bagāti tad labi, bet manuprāt vienkārši nav kas trennē! Nopirkt jau vajag tikai, lai ir nauda. Bet cik lietderīgi tad ir izlietota tā TTT nauda ( nodokļu) kā tad lai tās brummermanes un babkinas kļūst labākas , ja uz eirolīgu ņem kaut kādas melnās, bet vajag jau uzreiz, bet uzreiz jau nekas nenotiek...!
Tāpēc arī nefanoju par TTT , kaut kāds sviests...! Vienīgās kas kaut kur normāli spēlē ir Kubliņas meitenes, tātad ir maz trenneru! A lai būtu nākamās paies kamēr izaugs laiks!
Šitādi klubi ilgi nedzīvo, jo nav jau nekas apakšā!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 01:09, pirms 16 gadiem
to zisis
Arī neviena nav kļuvusi par eiroīgas spēlētāju spēlējot tikai LSBL čempī...
Un kā tu citādāk dosi meičām pieredzi,ja ne izaicinot spēcīgu pretinieku???

  +2 [+] [-]

, 2008-04-07 01:20, pirms 16 gadiem
to zisis
"Vienīgās kas kaut kur normāli spēlē ir Kubliņas meitenes, tātad ir maz trenneru!"..................................................................................
cik atceros Kubliņa Cēsīs izgazās kā veca sēta un trennēt viņa var tikai mazās līdz piektajai klasei tālāk dot viņai trennēt meitenes ir neprāts to atdzīst pašas audzēknes bet trenneri mums ir tikai daudziem nogriež skābekli

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 08:13, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: visi kādreizējie ''lielie'' lbl treneri tagad ir devušies sieviešu baša cirzienā , visi višņvici šukstes, (kas tur otersons arī) zvirgzdins vētra - nu ja ja nav vīru klubu jāiet un jācīnas par vietu zem saules citur, un lai vai kā tas laikam ir pareizi - bet paradoksāli gan

tagad izstāsti kad čukste ir bijis treneris vīriešu basī!???? varu tev pateikt priekšā... NEKAD!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-07 10:10, pirms 16 gadiem
nezinu kā basī, bet vismaz citur med. personālu nodrošina mājnieki.

  -1 [+] [-]

, 2008-04-07 11:23, pirms 16 gadiem
to zisis
"Vienīgās kas kaut kur normāli spēlē ir Kubliņas meitenes, tātad ir maz trenneru!"..................................................................................
cik atceros Kubliņa Cēsīs izgazās kā veca sēta un trennēt viņa var tikai mazās līdz piektajai klasei tālāk dot viņai trennēt meitenes ir neprāts to atdzīst pašas audzēknes.
P.S. Nu tā jau nav,ka viss ir tik melns.Tas ka pēc sporta skolas nav leciena augšup kā meitenēm tā zēniem tā ir cita lieta. Te mums ar Latvijas basketbolu nav kaut kas kārtībā,jo Lietuviešiem tā izaugsme šai perjodā ir ļoti strauja.Te lūk kaut kas slēpjās,bet ne jau Kubliņa ir vainīga. Viņa ir labākā meitenēm un citiem tas nepatīk un skauž. Tā lūk!

     [+] [-]

, 2008-04-07 11:37, pirms 16 gadiem
A kā saprast Čukstes teikto"skriet virsū?" toties viņš savām māca lekt uz muguras......

     [+] [-]

, 2008-04-07 19:57, pirms 16 gadiem
ir dzirdēts par to, kā Kubliņa ir aizvadījusi spēles ar izlasēm..
pati gan neesmu to redzējusi, bet man ir stāstījušas meitenes.