Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nordea līgas „Final 6”! Skaties jau šovakar Sportacentrs.com

Nordea līgas „Final 6”! Skaties jau šovakar Sportacentrs.com
NSBL "Final 6" skaties Sportacentrs.com

Jau šovakar pulksten 17:30 sāksies Nordea Sieviešu Basketbola Līgas „Final 6”. Starp labākajām sešām komandām iekļuvušas četras Latvijas komandas. Pusfinālā savas pretinieces jau gaida SK „Cēsis” un „TTT Rīga” vienības. Savukārt „Vega 1/Liepāja” un „RSU/Merks” šovakar cīnīsies par vietu pusfinālā ar Igaunijas labākajām sieviešu vienībām – „ECLEX Tallinn/1182” un „Tallinn University”! Visu „Final 6” spēļu tiešraides skaties Sportacentrs.com!

 

 

 

1. spēle - piektdien, 4.aprīlī pulksten 17:30: ECLEX Tallinn/1182 – Vega 1/Liepāja

Ceturtdaļfināls. Abas komandas šosezon tikušās tikai vienu reizi – Liepājā. Sīvā cīņā, ar rezultātu 71:67, pārākas izrādījās dāmas no Tallinas. Regulārā turnīra otro posmu „Vega 1/Liepāja” aizvadīja pārliecinošāk nekā pamatturnīru, uzvarot 11 no 12 spēlēm. Vai Liepājniecēm izdosies izcīnīt vietu pusfinālā?

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

2. spēle - piektdien, 4.aprīlī pulksten 20:00: RSU/Merks – Tallinn Univerisity

Ceturtdaļfināls. Abas vienības turnīra otro posmu noslēdza ar 5 uzvarām un 5 zaudējumiem. Šosezon komandas tikušās trīs reizes un visās trijās reizēs triumfēja „RSU/Merks” vienība, turklāt divas spēles tika aizvadītas izbraukumā. Vai rīdzinieces spēs turpināt savu uzvaras sēriju pret Tallinas Universitātes studentēm un izcīnīt līdz šim svarīgāko uzvaru šosezon?

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

3. spēle - sestdien, 5.aprīlī pulksten 15:30: SK Cēsis – 2. Spēles uzvarētājs

Pusfināls. Neskatoties uz to, ka pusfināla pretinieces vēl nav zināmas, var droši teikt, ka SK „Cēsis” būs favorītu lomā. NSBL otrajā posmā piedzīvots tikai viens zaudējums, kas nodrošināja 1. vietu turnīra tabulā un automātisku kvalificēšanos pusfinālam. Cēsniecēm pretim stāsies vai nu „RSU/Merks” vienība vai Tallinas Universitātes studentes.

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

4. spēle - sestdien, 5.aprīlī pulksten 18:00: TTT Rīga – 1.spēles uzvarētājs

Pusfināls. Tāpat kā SK „Cēsis” arī „TTT Rīga" regulārajā sezonā finišēja augstākā vietā nekā gaidāmās pretinieces. Rīdzinieces NSBL otrās kārtas kopvērtējumā no cēsniecēm atpalika tikai vienu punktu, taču ar to pietika, lai arī automātiski kvalificētos pusfinālam. 

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

5. spēle – svētdien, 6.aprīlī pulksten 15:30: PAR 3. VIETU

Mazais fināls. Latvijas vienībām ir ļoti reālas iespējas ieņemt visas godalgotās vietas!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

6. spēle – svētdien, 6.aprīlī pulksten 18:00: FINĀLS

Fināls. Ja pusfināls aizritēs bez pārsteigumiem, tad finālā mūs gaida „saldais ēdiens” – cīņa starp titulētāko Latvijas klubu „TTT Rīga” un Latvijas čempionēm SK „Cēsis”!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

Nepalaid garām spēles, seko Sportacentrs.com twitterī

Vai pirmās četras vietas ieņems Latvijas komandas?

  • 14

  • 3


  +2 [+] [-]

, 2014-04-04 13:49, pirms 11 gadiem
Paldies par tiešraidēm! Malači!