Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Beidzot izdevās uzvarēt Ventspilī"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Janičenoks: "Beidzot izdevās uzvarēt Ventspilī"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc LBL 1. divīzijas spēles starp "VEF" un "Ventspils" komandām, kurā pagarinājumā uzvaru 79:77 svinēja rīdzinieki, abās nometnēs valdīja diametrāli pretējs noskaņojums – vefieši neslēpa gandarījumu par izglābšanos, ventspilnieki mierināja sevi ar domu, ka uzvara svarīgāka bija sāncenšiem.

Sevišķi gandarīts par panākumu bija "VEF" kapteinis Kristaps Janičenoks, kuram līdz šim Ventspilī uzvarēt nebija izdevies: "Par Ventspils zāli līdz šim bijušas ne visai labas atmiņas, jo tajā spēlēju vēl "Skonto" laikos, un ventspilnieku mūs regulāri sita ar 20 punktiem. Šajā ziņā gribējās kaut ko mainīt un prieks, ka tas arī izdevās. Sākam ļoti slikti, bet visu laiku bija pārliecība, ka uzvarēsim. Patīkamākais, ka, kā pēc spēles teica treneris, mēs parādījām, ka cīnāmies ar sirdi, cits par citu. Prieks par šo uzvaru un ar nepacietību gaidu pleiofus!"

"Spēle sastāvēja no divām pilnīgi atšķirīgām daļām. Pirmajā puslaikā mēs darbojāmies labi, bet otrajā nebija nedz enerģijas, nedz agresivitātes. Ar "VEF" bija tieši pretēji – slikti sāka, bet otrajā puslaikā spēlēja labāk. Mēs otrajā spēlējām pārāk statiski, iespējams, pietrūka to emociju, kas palika piektdienas mačā. Nedaudz problēmas sagādāja arī "VEF" spēle ar četriem mazajiem. Rīdziniekiem arī paveicās, bet tāds ir sports. Tagad jābūt gataviem trešdienas mača Beļģijā. Jābūt un viss, citu variantu nav," pēc mača izteicās ventspilnieku treneris Guntis Endzels

"VEF" treneris Ramūns Butauts arī uzsvēra komandas raksturu: "Negribētu teikt, ka mēs sākām slikti, taču nespējām realizēt pat brīvos metienus. Garām meta arī snaiperi, un tas mūs izsita no sliedēm, un sākās kļūdas. Pirmajā puslaikā ventspilnieki pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, tomēr mēs parādījām cīnītāju raksturu. Meklējām variantus, kā mainīt spēles gaitu, un esmu pateicīgs spēlētājiem, kas otrajā puslaikā darīja to, kas jādara un nenolaida rokas. Arī ventspilnieki aizvadīja labu spēli, bet šeit nav futbols un neizšķirts nevar būt. Protams, šī bija tikai viena spēle, izšķirošās cīņas vēl priekšā."

     [+] [-]

, 2011-03-27 21:10, pirms 13 gadiem
Tāds raksts jau ir

  +5 [+] [-]

, 2011-03-27 21:12, pirms 13 gadiem
krištianu rakstīja: Tāds raksts jau ir
Te vismaz fons dzeltens.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-27 21:20, pirms 13 gadiem
Wow, Deja Vu!

  -1 [+] [-]

, 2011-03-27 21:24, pirms 13 gadiem
rezultāts ar atšķirāas.
no iepriekšejā raksta ;D

  -1 [+] [-]

, 2011-03-27 21:27, pirms 13 gadiem
Nu kā.Šitas iet uz Ventspils mājaslapu, a otrais, uz Sportacentru.Bet raksti, nu, vismaz virsraksti ta toč vienādi.Prikols?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-27 21:29, pirms 13 gadiem
Bļe kkur šo jau esmu redzējis ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja