Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Foto: Basketbola klubu "Ventspils" atbalsta Portugālē

Pateicoties Latvijas vēstniekam Portugālē Artim Bērtulim, BK "Ventspils" izbraukuma spēlē pret Lisboa E Benfice saņēma līdzjutēju atbalstu. Bērtuļa kungs bija mobilizējis nelielo latviešu kopienu un šī rīta e pasta vēstulē mums raksta: "Mazs bij tēva novadiņis, bet diženi turējās…. jūsu puiši jau arī jauki – nebija lepni un atnāca parunāties!!! Īpaši jau vietējiem latviešiem, kas gadiem nav bijuši Latvijā - tas bija jauki, sirsnīgi un iedvesmojoši". Vēstules nobeigumā Bērtuļa kungs novēl mums veiksmi turpmāk un izsaka lielu pateicību par emocijām pilno vakaru.
BK "Ventspils" pateicas Latvijas vēstniekam Portugālē Artim Bērtulim par veltīto laiku un sirsnīgo uzņemšanu, un ar pilnu pārliecību varam teikt, ka bez sirsnīgā atbalsta uzvara būtu nākusi neizsakāmi grūtāk.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-16 17:28, pirms 13 gadiem

Komentārs par 2. attēlu

mm super