Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

Ar Kurzemes derbiju noslēgsies LBL regulārā sezona

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Ar Kurzemes derbiju noslēgsies LBL regulārā sezona
Ar bumbu Artūrs Bērziņš
Foto: bkventspils.lv

Otrdien Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas regulārās sezonu pēdējo mačus aizvadīs abi Kurzemes klubi – ″Liepājas lauvas″ savā laukumā uzņems basketbola klubu ″Ventspils″.

Mačs Liepājā būs pēdējais regulārajā sezonā ne tikai abām šīm komandām, bet arī vispār noslēgs LBL pamatturnīra mačus. Turklāt abas komandas jau ir drošas par savu vietu turnīra tabulā. Ventspilnieki var tajā panākt ″VEF″, bet zaudējums divi maču summā tik un tā ļaus samierināties vien ar otro vietu. Savukārt ″Liepājas lauvu″ basketbolisti izcīnījuši trešo vietu, kas nozīmē, ka izslēgšanas mačus sāks jau ar dalību ceturtdaļfinālā. Pirmais mačs ar jelgavniekiem komandai jau šajā otrdienā, tāpēc var tikai minēt, vai Agris Galvanovskis un kompānija labāk izvēlēsies pietaupīt spēkus, vai tomēr jau nostādīt komandu uz kauju takas – sak, labāk nopietnu cīņu garšu atgūt laicīgi.

BK ″Ventspils″ spēlētāji pēdējā laikā dažādas raudzes basketbolu izbaudījuši gandrīz vai līdz mielēm, tomēr pēdējā laikā ″pieklibot″ sākušajai komandai mačs ar sīkstajiem liepājniekiem būtu tieši laikā pašapziņas atgūšanai. Gundars Vētra neslēpj, ka komanda pēc izstāšanās no FIBA Izaicinājuma kausa ietrāpīja nelielā ″bedrē″, bet otrajā mačā ar ″Lietuvos rytas″ basketbolisti jau parādīja, ka sāk attapties. Vēl viens atspēriens pirms sezonas svarīgākajiem mačiem tomēr noderētu.

Pirmajā komandu mačā šajā LBL sezonā BK Ventspils savā laukumā svinēja uzvaru 88:69, izšķirošo pārsvaru panākot otrajā puslaikā. 16 punktus uzvarētājiem guva Džamars Jangs un Artūrs Bērziņš, bet viesiem pa 14 sameta Džošua Meijo un Mārtiņš Kravčenko. Ventspilnieki LBL čempionātā uzvarējuši 14 spēlēs, pie panākumiem tiekot 93% maču, bet lauvas ar uzvaru noslēdza 68% spēles.

Spēlē Liepājā sāksies pulksten 19.30 un tās tiešraidi piedāvās Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi
ww.basket.lv

     [+] [-]

, 2012-04-10 16:21, pirms 12 gadiem
paldes par tiešraidi!
par bkv!