Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Man nav ko sev pārmest"

Andrejs Siliņš

Teteris: "Man nav ko sev pārmest"
Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze f64

"Vadībai jāsaprot, ka izveidot superklubu, kam uzdevums ir uzvarēt jebkuru pretinieku, varbūt izņemot VEF un "Ventspili", un kam katrs zaudējums ir traģēdija, nav viegls uzdevums," pēc atbrīvošanas no galvenā trenera darba "Jēkabpils" vienībā Edgars Teteris sacīja sarunā ar portālu Sportacentrs.com, norādot uz jaunatnes sistēmas attīstības problēmām.

"Atlaišana nebija pilnīgs pārsteigums, tādas runas aizkulisēs jau klīda. Vienīgi nepatīkami, ka to nācās uzzināt no ārpuses, no baumām un praktiski līdz pēdējam brīdim neviens no kluba vadības man neko nepateica sejā," Teterim palicis rūgtums par veidu, kādā pārtraukta sadarbība. "Uzskatu, ka rezultāti sezonas sākumā bija labi un ka pēdējās spēlēs sākām atgriezties pie tāda paša snieguma, kas bija pietiekami kvalitatīvs, lai dažas neveiksmes pret studentu komandām nekļūtu par iemeslu tam, ka klubs pārtrauktu sadarbību ar mani."

"Godīgi sakot, nekāds oficiāls pamatojums, viens konkrēts iemesls atlaišanai, man netika pateikts. Lika noprast, ka tas ir komandas sliktais sniegums pēdējās spēlēs, taču tam es negribētu piekrist," turpināja treneris. "Tam bija gan subjektīvi, gan objektīvi iemesli. Daudzās traumas mūs izsita no līdzsvara. Kad spēlētāji atgriezās no savainojumiem, nebijām optimālajā formā, tika pamatīgi izjaukts treniņprocess. Ja man būtu ļauts strādāt, domāju, lietas ietu uz augšu."

"Komanda bija un noteikti joprojām ir gatava cīnīties par medaļām, viennozīmīgi. Tomēr "Jēkabpils" kluba vadībai jāsaprot, ka izveidot superklubu, kam uzdevums ir uzvarēt jebkuru pretinieku, varbūt izņemot VEF un "Ventspili", un kam katrs zaudējums ir traģēdija, nav viegls uzdevums. Gribētos, lai kluba vadība būtu pacietīgāka un mērķtiecīgāk ietu uz šo mērķi, ieguldot darbu, līdzekļus un vairāk uztraucoties par to, vai basketbols Jēkabpilī būs ilgtermiņā. Pašreiz izskatās, ka viss tiek likts uz medaļas kārts šosezon, nedomājot par to, kas būs nākotnē. Ja es kaut ko daru, tad es daru pēc labākās sirdsapziņas un mēģināju to darīt arī ar Jēkabpils komandu. Centos arī palīdzēt jaunatnes sistēmā, norādot klubam, ka basketbolam jāattīstās dabīgā ceļā. Kaut kas tika uzklausīts, kaut kas ne."

"Komplektācija bija kopējs darba process ar kluba vadību. Izteicu savas vēlmes klubam. Ar dažiem neizdevās vienoties, daži vēlējās turpināt studijas, daži izvēlējās citu komandu piedāvājumus, kas varbūt bija vilinošāki. Būtībā nokomplektējām sastāvu tā, kā aptuveni to bijām plānojuši. Spēlētāju selekcijā un piesaistē tika izdarīts apmēram 70% no tā, ko gribējām," komandas vākšanu pirms sezonas atcerējās Teteris, kura plānus izjauca spēlētāju nepietiekamais sniegums un jau pieminētie savainojumi.

"Sezonas sākumā bija doma veidot sastāvu ap Kasparu Ciprusu, kuru bijām iztēlojušies kā dominējošu centru. Nevarētu teikt, ka viņš nemaz neveica savas funkcijas, taču viņa pienesums nebija tāds, kādu gaidījām. Viņa vietā neviens spēlētājs netika paņemts līdz brīdim, kad piespiedu kārtā bijām spiesti pastiprināties ātrāk nekā domāts. Nesaku, ka nebūtu ņēmuši Juriju Aleksejevu, bet tobrīd tieši savainojumi un problēmas garajā galā procesu paātrināja," procesus komandas sastāvā sezonas pirmajā pusē atcerējās treneris. "Nav arī noslēpums, ka liela loma komandā bija paredzēta Rinaldam Sirsniņam. Viņš noteikti uz sevi liktās cerības būtu attaisnojis, ja ne vien daudzās traumas. Rinalds noteikti vēl nav optimālajā kondīcijā, to parādīja arī vakardienas spēle pret Liepāju. Novēlu viņam veselību un domāju, ka uz "play-off" visam jābūt kārtībā ar viņu. Visi šie komponenti izsita komandu no līdzsvara."

"Spēlētāju tirgus Latvijā nav tik plašs, lai mēs uz katru pozīciju piesaistītu vairākus tāda tipa spēlētājus, kādus gribam. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc bija īsais soliņš un pieredzējušo spēlētāju īpatsvars komandā," noslēdzot domu par sastāva komplektāciju, sacīja treneris.

Teteris aktualizēja vēl kādu problēmu. Proti, pirms pusotras sezonas "Jēkabpils" organizācijai parādoties LBL apritē, kluba vadība norādīja uz ilgtermiņa projektu, kas nozīmētu savas sporta skolas jauno spēlētāju attīstību un iekļaušanos lielajā komandā ar laiku. "Attiecībā uz jauniešu sistēmu un darbu ar jaunatni klubs ne līdz galam manī ieklausījās," norādīja Teteris. "Jēkabpils sporta skolā darbs mijiedarbībā ar klubu nav organizēts pietiekami labi. Sporta skolas pienesums un talantu gatavošana nav pietiekoši augstā līmenī. Kluba vadība ļoti, ļoti uztraucās par katru piedzīvoto zaudējumu LBL, bet pārāk piever acis uz to, kas notiek jaunatnes sistēmā - kas nāks šobrīd ne-jēkabpiliešu vietā klubā pēc divām, trim, piecām sezonām?"

"Jēkabpils-2" komanda LBL otrās divīzijas turnīrā atrodas pēdējā vietā, taču Teteris uzskata, ka problēma meklējama dziļāk. "Sniegums LBL2 varbūt nav tā lielākā problēma. Šie 1996. gadā dzimušie spēlētāji ir starp labākajiem savā vecumā valstī, un tas ir viens no retajiem gaišajiem punktiem jaunatnes sistēmā. LBL2 viņi rūdās, rāda nesliktu sniegumu, vienkārši ir par zaļu, lai spēlētu tajā līmenī," uzskata treneris. "Aiz viņiem nav nevienas komandas, kas spēlētu Jaunatnes līgas 1. divīzijā, un to es redzu kā lielu problēmu, uz ko klubam jāvērš daudz lielāka uzmanība. Īsti nebija spēlētāju, ko piesaistīt lielajai komandai, vismaz treniņos, lai varētu spēlēt pieci pret pieci. Mēģinājām dažus, , sevi pietiekami labi pieteica Artis Arnītis, bet pašreiz neviens no viņiem nav tādā līmenī, lai varētu pilnvērtīgi iekļauties treniņprocesā. Viņiem ļoti daudz jāstrādā, ceru, ka viņi to darīs un ka kluba vadība šim jautājumam pievērsīs lielāku uzmanību."

Pirmajā kluba sezonā komanda spēlēja tikai LBL, bet šogad debitēja arī Baltijas līgā. Vairāk spēļu, saspringtāks grafiks, kā tas ietekmēja darbu? "Kalendārs bija optimāls. Katrs spēlētājs vairāk grib spēlēt. Tas ir adrenalīns, gatavošanās, pārbraucieni, nebija monotonais treniņdarbs. Noteikti tas sezonas sākumā deva ritmu, kas ļāva labi iesākt sezonu. Protams, grafiks kļuva par grūtu brīdī, kad resursi kļuva tik ierobežoti, ka uz spēli nācās doties ar astoņiem spēlētājiem, no kuriem varēja spēlēt septiņi, starp kuriem viens bija jaunais perspektīvais Arnītis, kurš vēl nav gatavs iet laukumā. Tiem, kas spēlē daudz, nevaru likt nākamajā dienā treniņu un likt strādāt ar maksimālu atdevi, lai pilnveidotu nepieciešamās lietas. Viņiem jāatjaunojas un jābūt gataviem nākamajā spēlē atkal iet laukumā un darīt savu darbu tuvu simt procentiem. Klubam ambīcijas ir lielas, nevarējām nevienā mačā pietaupīt kādu līderi, jo katrā mačā bija un ir jāiet uz uzvaru."

Teteris iepriekš strādājis "Barons" klubā gan kā galvenais treneris, gan treknajos gados kā asistents Kārlim Muižniekam, tāpēc trenerim ir iespēja arī salīdzināt nesen izveidotā un ambīcijas neslēpjošā "Jēkabpils" kluba profesionalitāti organizācijas ziņā. "Protams, "Barona" labajos gados ir runa par pavisam citu budžetu, arī citām ambīcijām un pavisam citu līmeni. Tur viss tika organizēts profesionālāk, pirmkārt, jau ar treneru sastāvu. Kārļa Muižnieka vārds komentārus neprasa. Joprojām esmu pateicīgs Ivo Zonnem un "Barons" klubam par iespēju strādāt pie tāda speciālista, no kura ļoti daudz mācījos. Tāpat Mārtiņš Zībarts, kurš ir viens no labākajiem taktiķiem Latvijas basketbolā, un fiziskās sagatavotības treneris Valdis Dimants.

Tā bija četru cilvēku komanda, kamēr Jēkabpilī nekā no tā nebija. Pirms sezonas bija runa par asistenta piesaisti, par Latvijā pietiekoši labi zināmu uzvārdu, kas tagad strādā VEF sistēmā. Klubs šo kandidatūru neakceptēja. Neuzskatu, ka prasības bija ļoti augstas, bet kompromisu nepanācām un palikām pie tā, ka man palīdzēs Andris Čerjaks. Ar viņu izveidojās tiešām labs kontakts, viņš man savu iespēju robežās palīdzēja, pārrunājot taktiku uz spēlēm, tāpat dažreiz treniņos. Tomēr viņa pamatdarbs ir otrā komanda un viņam ir vairākas grupas sporta skolā, tāpēc viņš man fiziski nevarēja palīdzēt pilnvērtīgi. Kā otrs palīgs tika minēts Miša Hlebovickis, jo domājām, ka viņam būs mazāka slodze sezonas gaitā. Līdz ar Ciprusa aiziešanu uz Mišas pleciem gūlās milzīga slodze spēlēs. Rīta treniņos viņš palīdzēja darbā ar garajiem spēlētājiem, bet viss pārējais - gan fiziskā sagatavotība, gan izlūkošana, darbs ar datoru, analizējot spēles, gan treniņu plānošana un vadīšana - palika uz maniem pleciem. Šinī ziņā ne viss tika veidots profesionāli. Katrā ziņā nežēlojos, tāda bija situācija, pieņēmu šādus spēles noteikumus. Man nav ko sev pārmest. Liekot roku uz sirds, darīju visu pēc iespējas labāk. Kaut kas sanāca, kaut kas, sevišķi ap Jauno gadu, neaizgāja kā gribētos. Tāda ir trenera profesija."

"Nezinu, kā ir Jēkabpilī, varbūt tur arī ir cilvēki, kas ir priecīgi, ka tur vairs neesmu, bet noteikti zinu vienu cilvēku, kurš par to ir ļoti laimīgs - tas ir mans dēls," treneris Teteris norāda, ka šobrīd pirms jaunu pienākumu uzņemšanās velta laiku ģimenei. "Esmu darba meklējumos, pieļauju iespēju atgriezties pie darba ar jauniešiem. Skatos arī ārzemēs iespējas. Katrā komandā ir 12 spēlētāji, treneri - divi vai trīs. Trenerim atrast darbu ir vēl grūtāk nekā spēlētājam. Galvu gan noteikti nenokaru, pēc šīs nosacītās neveiksmes neesmu metis plinti krūmos vai ieslīdzis depresijā. Esmu enerģijas pilns, jāatrod tikai, kur to enerģiju likt lietā."

Slēpts komentārs: super_cucurs

 +17 [+] [-]

, 2014-01-31 05:50, pirms 11 gadiem
Man jau arī liekas , ka Jēkabpilī strādā uz urrā, bez absolūtas sajēgas skatā uz rītdienu un savas sporta skolas attīstīšanu. Neattaisnoju Teteri, bet patreiz BK Jēkabpils ambīcijas ir lielākas par patieso varēšanu.

  -3 [+] [-]

, 2014-01-31 08:28, pirms 11 gadiem
Teteris labi patusēja Luīzē ... ar visiem spēlētājiem.
Regulāri, tāpēc sniegums nebija fiziskā sagatavotība arī !
Veiksmi turpmāk!

P.S. Jēkabpils pārāk koncentrējas uz to bronzas medaļu ...

  +6 [+] [-]

, 2014-01-31 09:31, pirms 11 gadiem
Arī man neliekas, ka vaina ir tik daudz Teterī cik Kluba vadībā: lielas ambīcijas, maza varēšana, pārāk īss soliņš (nav labu rezervistu), pārāk "veci" spēlētāji, kuriem baterijas sēžas ātrāk nekā pretiniekiem dēļ lielās slodzes un nepietiekamās fiziskās sagatavotības.
Protams, arī Edgars nav bez vainas, bet noteikti ne galvenais vaininieks komandas zaudējumiem, kuri, starp citu, nav tik daudz, lai par tiem sūdzētos!
Atgādina situāciju ar Valmieru, kad no tās tika atbrīvots A.Zvirgzdiņš. Tolaik nebija "bēdu ieleja" bet daži zaudējumu noteikti sāpēja. Ieradās "glābējs" un sezona beidzās ātrāk nekā cerēts. Manuprāt, Jēkabpilī velk uz to pašu - sezona nebūs izdevusies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-01-31 09:48, pirms 11 gadiem
Neesmu ļauns, bet... neizslēdzu iespēju, ka pēc sezonas paspruks kāds gards smaidiņš, kad ''Jēkabpils'' neiekļūs pusfinālā vai vienkārši paliks LBL bez medaļas. Tā tai tuvredzīgajai vadībai (cik saprotu tie paši pagasta veči vien ir) arī vajag.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 10:01, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Ar aizsietām acēm tak skaidrs, ka tas tāds priekšvēlēšanu un pēcvēlēšanu spēka demonstējums Rackevičam vai kā nu to mēru sauca
Leonīds Salcevičs.
Priekšvēlēšanu/pēcvēlēšanu akcijas ietvaros ir arī ''Zvaigžņu spēles'' norise Jēkabpilī - neticu par nevienu citu iemeslu kā tikai ''$'', ka LBS uz sevi piekrita uzņemt šo milzīgo pazoru, nolaižot ''Zvaigžņu spēles'' līmeni tik zemu, ka tā šogad tiks šķūnī.. Liepāja laikam nebija gatava ar tik lielu finansējumu apziedot Šnepu, un pareizi arī darīja. + tie L.Zanderes glaimojošie izteicieni basket.lv un Jēkabpils radio ēterā par kluba lielisko organizatorisko līmeni - nosaukt to pāķu padarīšanu par profesionālu, kas notiek Jēkabpilī? Pat cilvēki Kurzemē, palasot Jēkabpils twittera kontu, var saprast, ka te darīšana ir ar pašdarbniekiem.

P.S. Vēlos ar kādu saderēt uz 10'000 Euro par to, ka Salcevičs sēdēs ''Zvaigžņu spēles'' Slam-dunk konkursa žūrijā. Lielais eksperts.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 10:24, pirms 11 gadiem
Tas bija sagaidāms no komandas vadības lasi kolhozniekiem, kad komandai tik daudz traumu un bedre. Var piesaistīt olimpisko čempionu lasi uzmetēju.
Vo otras puses vajadzēja kādu jauno kas ienes enerģiju.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-31 10:50, pirms 11 gadiem
fjego09 rakstīja: Leonīds Salcevičs.
Priekšvēlēšanu/pēcvēlēšanu akcijas ietvaros ir arī ''Zvaigžņu spēles'' norise Jēkabpilī - neticu par nevienu citu iemeslu kā tikai ''$'', ka LBS uz sevi piekrita uzņemt šo milzīgo pazoru, nolaižot ''Zvaigžņu spēles'' līmeni tik zemu, ka tā šogad tiks šķūnī.. Liepāja laikam nebija gatava ar tik lielu finansējumu apziedot Šnepu, un pareizi arī darīja. + tie L.Zanderes glaimojošie izteicieni basket.lv un Jēkabpils radio ēterā par kluba lielisko organizatorisko līmeni - nosaukt to pāķu padarīšanu par profesionālu, kas notiek Jēkabpilī? Pat cilvēki Kurzemē, palasot Jēkabpils twittera kontu, var saprast, ka te darīšana ir ar pašdarbniekiem.

P.S. Vēlos ar kādu saderēt uz 10'000 Euro par to, ka Salcevičs sēdēs ''Zvaigžņu spēles'' Slam-dunk konkursa žūrijā. Lielais eksperts.
A Tev 10 000 eur ir? Esmu pienemu Tavas deribas. 10. februarī dienu pec Zv speles paskatisimies.

  +5 [+] [-]

, 2014-01-31 11:13, pirms 11 gadiem
Uzskatu,ka pagājušajā sezonā, kad Jēkabpils pamatturnīrā ieguva 5.vietu, tas ir labs sasniegums komandai,kas sāka no nekā.Cik daudz bija visādu negatīvu komentāru par to... Varēja jau ļaut Teterim šo sezonu pabeigt. Un lēmums par Tetera atlaišanu jau nu netika pieņemts 1 dienas laikā,gan jau par to sprieda daudz agrāk,ko var secināt pēc dažiem komentāriem, kas diezgan agri parādījās i-netā par Tetera nomaiņu ar Miglinieku u.tml. Tas,kurš to rakstīja,jau tad zināja, kas notiks. Un kas notiks ar Miglinieku, ja BK Jēkabpils nedabūs to kāroto medaļu? Pēdējā spēlē ar Liepāju,Jēkabpils komanda izskatījās apjukusi.

     [+] [-]

, 2014-01-31 11:17, pirms 11 gadiem
@fjego
cik es noprotu, Jēkabpilī ir diezgan moderna zāle kā arī kopējā atmosfēra tur esot laba, tas tā, viedoklis no spēlētāju puses.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-31 11:32, pirms 11 gadiem
fjego09 rakstīja: P.S. Vēlos ar kādu saderēt uz 10'000 Euro par to, ka Salcevičs sēdēs ''Zvaigžņu spēles'' Slam-dunk konkursa žūrijā. Lielais eksperts.
Salcēvičs izlasīs šito, atsūtīs kādu saderēt un nopelnīs sev 10 000 EURo! Pats esi pāķis, ja esi gatavs šitā plātīties un derēt, spēle vienos vārtos tādam vīram kā Salcēvičs pret tevi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-01-31 11:43, pirms 11 gadiem
Mūsu galā kā parasti viss notiek savādāk! Labo pārmaiņu pilsēta!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-31 11:57, pirms 11 gadiem
... nu spelētājs viņš bija nekāds un tāds pats ir treneritis.Izskatās ka klubam ir bijusi labs finasiālais atbalsts,bet rezultāti maigi sakot tādi pabāli...nekas jauns,tikpat izcili panākumi kā Baronā vēl tik besenā pagātnē.Šādam speciālistam varat pasekot arī turpmāk,nākamajos klubos būs kas lidzīgs,maksimums 2 vai 3 sezonas,un kārtējo reizi pārmetumi kluba īpašniekiem,slikts nodrošinājums,ne tādi apstākļi,spēlētājiem traumas,ne tāds laukuma segums utt. Nodrošiniet man Eirolīgas komandas apstākļus,finansējumu,zāli un tad gan es parādīšu ko varu...

  +5 [+] [-]

, 2014-01-31 12:26, pirms 11 gadiem
kapeika rakstīja: @fjego
cik es noprotu, Jēkabpilī ir diezgan moderna zāle kā arī kopējā atmosfēra tur esot laba, tas tā, viedoklis no spēlētāju puses.
zāle ir normāla,tikai sēdvietu pamaz,lai,piemēram, rīkotu Zvaigžņu spēles

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 12:37, pirms 11 gadiem
Neticu ka Miglinieks tur kaut ko stipri varēs mainīt. Viss tur vēl konkrētāk sāks iet pakaļllaa. un Tad uz nākošo sezonu varēs atkal meklēt jaunu treneri.. vai arī jau šitās sezonas beigās atlaidīs miglinieku un kkāda jēkabpils vietējā trenera vadībā spelēs cerības kausā
Faniem vins patika, speleetaajiem arī. Čalis ar emocijām laukumā, bet dzīvē ļoti mierīgs un sakarīgas intervijas sniedz. Paskat kāda tā intervija ar miglinieku vins nevar beigt raustīties a laukuma mala vins tāds neaktīvs Protams spiediens uz vinu liels. vins jau pats saprot ka kardināli jau neko maniīt nevar tagad. vinas vnk lūgs dievu ka komanda sāks spēlēt labāk. Par salceviču es nebalsošu gaidāmajās vēlēšanās tas nu ir skaidrs. Un skatīties basketbolu es arī kādu laiku neiešu. es esmu apvainojies. Ja nav Tetera man arī bk jēkabpils nav vajdzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 12:46, pirms 11 gadiem
"Sezonas sākumā bija doma veidot sastāvu ap Kasparu Ciprusu, kuru bijām iztēlojušies kā dominējošu centru"... hahahaha

Labais.. Nākamgad varbūt veidojiet ap Grafu ?!

  +3 [+] [-]

, 2014-01-31 12:49, pirms 11 gadiem
jancuks_jun rakstīja: ... nu spelētājs viņš bija nekāds un tāds pats ir treneritis.Izskatās ka klubam ir bijusi labs finasiālais atbalsts,bet rezultāti maigi sakot tādi pabāli...nekas jauns,tikpat izcili panākumi kā Baronā vēl tik besenā pagātnē.Šādam speciālistam varat pasekot arī turpmāk,nākamajos klubos būs kas lidzīgs,maksimums 2 vai 3 sezonas,un kārtējo reizi pārmetumi kluba īpašniekiem,slikts nodrošinājums,ne tādi apstākļi,spēlētājiem traumas,ne tāds laukuma segums utt. Nodrošiniet man Eirolīgas komandas apstākļus,finansējumu,zāli un tad gan es parādīšu ko varu...
Nu, kā spēlētājs Teteris ir LBL visu laiku rezultatīvāko TOP10 niekā, tā kā te pārmetumi garām.
Baronā izcīnīja čempionu titulu, pret pašu VEF (nu OK, oponentos bija Mazurs), bet anyway tas ir sasniegums.
Visu citādi - normāls cilvēks, ar savām vājībām, kam negadās.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 12:50, pirms 11 gadiem
k.b. rakstīja: "Sezonas sākumā bija doma veidot sastāvu ap Kasparu Ciprusu, kuru bijām iztēlojušies kā dominējošu centru"... hahahaha

Labais.. Nākamgad varbūt veidojiet ap Grafu ?!
Tā tīri teorētiski doma nav nemaz tik slikta, jo Cipruss, ja saspringtu, varētu spēlēt daudz labāk par to pašu Hlebovicki.
Diemžēl Ciprusam nav attieksme bijusi tāda, lai spēlētu līdera lomu.

  +4 [+] [-]

, 2014-01-31 14:35, pirms 11 gadiem
Man kā jēkabpilietim, protams, žēl, ka komansai tā neiet. Bet no otras puses teteris runā taisnību un nevajadzēja viņu atlaist. Es pat teiktu, ka Salcevičs ir tāds pats tips kā Savickis pacietības nemaz nav.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-31 15:52, pirms 11 gadiem
Man arī nav ko tev pārmest Edgar! Peace!

  +4 [+] [-]

, 2014-01-31 18:53, pirms 11 gadiem
Beidzot plaša un izsmeļoša intervija ar VIEDOKLI, nevis tikai tāda tukša pārstāstīšana.

Izlasīju ar interesi.

Būs interesanti vērot , kā klubs attīstīsies tālāk.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-31 18:54, pirms 11 gadiem
backetboy rakstīja: Teteris labi patusēja Luīzē ... ar visiem spēlētājiem.
Regulāri, tāpēc sniegums nebija fiziskā sagatavotība arī !
Veiksmi turpmāk!

P.S. Jēkabpils pārāk koncentrējas uz to bronzas medaļu ...
Kāpēc tad nerakstīji, kad tusēja, bet raksti tagad???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-01-31 21:47, pirms 11 gadiem
TrNējos pie Tetera pats, nekāds treners nav viņš. Patika ietusēt un aliņus dzert, nekas īpašs viņš nav

  +1 [+] [-]

, 2014-01-31 21:48, pirms 11 gadiem
Man Teteris kā treneris tīri simpatizē. Šeit jāpiemin vairāki aspekti, kāpēc komanda spēlē nestabili un ir daudz traumu.
1) Asistenti Teterim (gan otrais treneris, gan fiziskās sagatavotības treneris)
2) Komandas rezerves soliņš - īss, spēles laikā iespējamas nelielas rotācijas
3) Čomu būšana Teterim ar lielāko daļu spēlētāju, treniņos un spēlēs jāmāk šo nodalīt, ārpus treniņiem un spēlēm var čomoties, bet nu to nošķirt ir visai grūti.
4) Vadības neprofesionālā rīcība, visu un uzreiz - nekam neder. Piramīda jābūvē no apakšas, nevis no augšas, kā tas ir šajā gadījumā.
5) ļoti ceru, ka šeit nav totalizators, ļoti ceru... Agrāk Edgars bieži manīts toto koantoros...

     [+] [-]

, 2014-01-31 21:50, pirms 11 gadiem
cubics rakstīja: Tieši tā, viņam bija spēlētāji un treneri ar kuriem tusēja, arī spēļu laikā nebļāva uz viņiem un visu zīmēja tieši uz viņiem.
Man Teteris kā treneris tīri simpatizē. Šeit jāpiemin vairāki aspekti, kāpēc komanda spēlē nestabili un ir daudz traumu.
1) Asistenti Teterim (gan otrais treneris, gan fiziskās sagatavotības treneris)
2) Komandas rezerves soliņš - īss, spēles laikā iespējamas nelielas rotācijas
3) Čomu būšana Teterim ar lielāko daļu spēlētāju, treniņos un spēlēs jāmāk šo nodalīt, ārpus treniņiem un spēlēm var čomoties, bet nu to nošķirt ir visai grūti.
4) Vadības neprofesionālā rīcība, visu un uzreiz - nekam neder. Piramīda jābūvē no apakšas, nevis no augšas, kā tas ir šajā gadījumā.
5) ļoti ceru, ka šeit nav totalizators, ļoti ceru... Agrāk Edgars bieži manīts toto koantoros...

  +3 [+] [-]

, 2014-01-31 22:07, pirms 11 gadiem
Lai vai kā, bet Teteris te nav vienīgais grēkāzis, protams, šādos gadījumos uz treneri visvieglāk novelt vainu. Un šobrīd treneru maiņa ir nevietā...Vajadzēja ļaut Edgaram noslēgt šo sezonu un tad spriest kas un kā. Ja Edgars palīdzēja jaunatnes komandām Jēkabpilī, tad šis tandēms Miglinieks, Valeiko šaubos vai to darīs, ja jau, cik dzirdēts, tad lielajai komandai Valeiko vada treniņus un Miglinieka vispār nav treniņos..
Tāpēc arī Miglinieks piekrita piedāvājumam strādāt kopā ar Valeiko, ir informācija, ka Migliniekam piedāvāja Teteri kā asistenu, šis atteicis... Laikam Edgars viņam šķietot nekompetents basketbolā.. Sava mafija tur, bizness, Valeiko strādā Jēkabpilī, Miglinieks pa Ikšķili... Nezinu gan vai tur kaut kas labs sanāks... Pārmaiņas vajadzēja, bet vai šādas - play off rādīs... Un ja BK Jēkabpils neizcīnīs medaļas, gribu redzēt, kurš tad būs vainīgs. Ņems citus trenerus?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-31 23:02, pirms 11 gadiem
visādi brīnumi sagaidāmi....

  +3 [+] [-]

, 2014-02-01 00:43, pirms 11 gadiem
man liekas ka teteris nepiekrita speciaali zaudeet vairaak speles.. Salcevicš teica: "Pret Liepāju vajag vēl vienu zāģi edža!"
Edža:" Bļ* Ļoņka tu za**bal cik ta var speciāli pa*ist "
Leonīda kings: DA normāls koefs uz liepaju triskaršosim čunguru un iesim uz feņku pagrizt vakarā!
Edža: Man sieva vairs neļauj aparātus griezt!
Ļoņa: Nu labi rīt parunāsim....

.... ja gribas precīzu citātuleonīda sarunai ar miglinieku ielieciet 24 +... ahahah