Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Butauts: "40 minūtes aizvadījām organizēti"

Butauts: "40 minūtes aizvadījām organizēti"
Ramūns Butauts
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc SEB BBL spēles, kurā "ASK Rīga" ar 93:62 pārspēja BK "Ventspils", preses konferencē spēli komentēja abu komandu treneri, kā arī rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās Dairis Bertāns.

"Pēc zaudējuma Ventspilī, mēs negribējām vienkārši uzvarēt. Mēs gribējām kārtīgi atriebties. Gribējām parādīt, cik stipri patiesībā esam. Visiem bija iespēja uzspēlēt. visi tika pie punktiem. Šī spēle izvērtās par labu sagatavošanos Eiropas Kausa spēlei," izteicās Dairis Bertāns.

"ASK Rīga" komandas galvenais treneris Ramūns Butauts izteicās, ka "spēlējām visas 40 minūtes organizēti, laukumā nebīja haoss. Pēc liela pārsvara iegūšanas, ir grūti spēlēt disciplinēti, bet jaunajiem tas izdevās. Viņi arī lieliski strādā treniņos. Malači."

Jautāts par Rikardo Mārša traumu, treneris izteicās, ka trauma neesot tik nopietna, kā sākumā šķitis, un drīz jau Māršs varēšot atsākt indivduālos treniņus.

"Pirms gaidāmās Eiropas Kausa spēles izdevās savus spēlētājus pārāk nenogurdināt," turpina Butauts. "Horvātu komandai ir lieli mērķi šogad, treneris ir labs un man zināms. Komandas līderis Gečevskis ir zināms daudziem šeit. Dzirdēju, ka nespēlēs Diksons, kas ir viens no komandas atslēgas spēlētājiem, tāpēc būs varbūt nedaudz vieglāk."

BK "Ventspils" treneris Agris Galvanovskis izteicās, ka "spēlētājiem jau teicu, ka, ja varbūt sezonas sākumā mēs būsim tumšais zirdziņš, tad tagad esam pilnībā izpētīti. Tagad ir jāsāk rādīt, ko mēs patiešām protam. Ir varbūt neliela bedre, pēc desmit dienu fiziskiem treniņiem, bet tas nav būtiskākais. Pirms spēles ar poļiem ļoti pietrūks leģionāru pieredzes."

     [+] [-]

, 2008-11-30 19:31, pirms 16 gadiem
taa jau ir

  +6 [+] [-]

, 2008-11-30 19:50, pirms 16 gadiem
tiešām prieks, ka Butauts palaida jaunos un jaunie parādija, ka tas bija pareizs lēmums

     [+] [-]

, 2008-11-30 20:38, pirms 16 gadiem
butauts labi rikojās ļaudams gūt pieredzi jaunajiem, žēl par kalvi ka nesanāca daudz kas, bet ceru ka butauts turinās uzticēties!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-30 21:02, pirms 16 gadiem
Kalve tomer malacis tā pat! var redzēt ka džeks raujas uz laukuma! Piemēram pret ķeizariem bija Kalvem double-double! 14p un 12 rebi, tā ka vinš var būt produktīvs!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-30 21:15, pirms 16 gadiem
Organizētā ASV noziedzība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-01 00:06, pirms 16 gadiem
Jaunie jau nevar citādi, kā disciplinēti spēlēt - jo viņiem tā ir reāla iespēja sevi parādīt. Zinot Butautu, ej nu sazini, kad būs nākamā iespēja junioriem spēlēt pāri par 10 minūtēm!