Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Jahovičs: "Jāuzmanās arī no mūsu uzbrukuma"

Andrejs Siliņš

Jahovičs: "Jāuzmanās arī no mūsu uzbrukuma"
Gatis Jahovičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" mača par trešo vietu Rīgas ASK uzbrucējs Gatis Jahovičs sarunā ar eSports.lv dalījās iespaidos par bronzas medaļu iegūšanu.

"Spēles sākumā mums traucēja tas, ka saņēmām pārāk daudz piezīmes, kas neļāva spēlēt agresīvu aizsardzību," nesekmīgo mača sākumu komentēja Jahovičs. "Pie katras saskarsmes bija sods un divi metieni "Baronam". Tas arī bija galvenais iemesls neveiksmīgajam sākumam."

"Otrajā puslaikā mēs sākām segt daudz ciešāk un precīzāk, piezīmes bija mazāk, pārķērām bumbas, guvām daudz vieglos punktus," par mača turpinājumu stāstīja uzbrucējs. "Mēs esam daudzpusīga komanda un tagad, lai visi uzmanās arī no mūsu uzbrukuma," ASK vienībai neraksturīgi daudz gūtos punktus skaidroja spēlētājs.

"Protams, ir nepatīkami, ja tavas komandas līderis gūst savainojumu," Valtera savainojumu komentēja Jahovičs. "Treneris vienmēr rotē ar sastāvu, tā kā nebija panika, spēlējām tālāk. Pēc tam jau Sandis arī iesaistījās spēlē vēl nedaudz un palīdzēja mums."

"Pats esmu mazliet atguvis pārliecību par saviem spēkiem," īsi un kodolīgi savu rezultatīvo sniegumu komentēja spēlētājs.

Slēpts komentārs: Western

  +6 [+] [-]

, 2008-04-27 00:19, pirms 16 gadiem
patika ka jahovics speleja.. uznemas daudz vairak..un tas priece..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-27 00:32, pirms 16 gadiem
Njā, foli sāka uztraukt vienbrīd! bet viss labs, kas labi beidzas! Jahovičs šodien ar bija labs, tāds, kādam jābūt!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-27 00:35, pirms 16 gadiem
Laikam šī bija Jahoviča labākā spēle. Recpect, kā viņš cīnījās gan par atlēkušajām bumbām, gan individuāli, gan punktus iemeta. Nebija tā kā citu reizi daudz kas izdarīts ar spēku, bet beigās metiens uz dullo. Ja tā turpinās, būs ideāls izlases palīgs. Tā turies. Arī pēdējā laikā Vaikulis rāda skarīgu sniegumu, man jau liekas, ka ar viņa parādīšanos laukumā spēle paātrinās un ir skatāmāka. Mazliet jāpiesstrādā, lai nebūtu kļudu tik daudz.

  +5 [+] [-]

, 2008-04-27 00:56, pirms 16 gadiem
Gača rullllllllllē!!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-04-27 01:20, pirms 16 gadiem
Gatoreids monstrs:Halo, halo!!