Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Video: BK "Jūrmala" - komanda uz viļņa! Viedtālrunis, nazis, zāģis...

Eduards Ozerinskis
Basketbola kluba Jūrmala nākotne vēl aizvadītā gada septembrī bija biezā miglā tīta. Mēneša pēdējā nedēļā komanda sanāca uz savu pirmo treniņu, bet jau 4. oktobrī Jēkabpilī aizvadīja pirmo Latvijas Basketbola līgas spēli. Komanda tika nokomplektēta no spēlētājiem, kuri tobrīd bija bez klubiem un nebija vajadzīgi gandrīz nevienam…

Veiksmīgais sniegums visas sezonas garumā jūrmalniekiem ļāvis iekļūt Baltijas Basketbola līgas finālā, kur pretī stāsies Pasvāles “Pieno Zvaigzdes” basketbolisti. Baltijas Basketbola līgas regulārajā čempionātā Jūrmala piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, un jūtams, ka pie sasniegtā komanda nevēlas apstāties.
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 12:46, pirms 6 gadiem
Respekts čāļiem un treneriem. Simpātiska Jūrmalas komanda.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 14:07, pirms 6 gadiem
Ar zāģi jau nu sevi nevajag salīdzināt

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 15:15, pirms 6 gadiem
Autors rakstīja: Komanda tika nokomplektēta no spēlētājiem, kuri tobrīd bija bez klubiem un nebija vajadzīgi gandrīz nevienam…
Par to ka pirms sezonas čaļiem nebija kluba - piekrītu, bet par to ka nebija gandrīz nevienam vajadzīgi .. nu te gan uzpūsta pīle drīzāk.

  -1 [+] [-]

, 2018-03-27 15:20, pirms 6 gadiem
Labi, ka Jūrmalai viss finansiāli nokārtojās, bet cik saprotu Jēkabpilim, Valmierai un Liepājai galīgi švaki finansiāli. Domāju, ka tieši šīs komandas ir savākušas čaļus, kuri nekur citur nav vajadzīgi, vai netika paņemti! Drīzāk jau tā varētu raksturot situāciju Latvijas basketbolā.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 15:54, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Labi, ka Jūrmalai viss finansiāli nokārtojās, bet cik saprotu Jēkabpilim, Valmierai un Liepājai galīgi švaki finansiāli. Domāju, ka tieši šīs komandas ir savākušas čaļus, kuri nekur citur nav vajadzīgi, vai netika paņemti! Drīzāk jau tā varētu raksturot situāciju Latvijas basketbolā.
Kas tad vainas Jēkabpilij? Cīnās par sešinieku, ņem papildinājumus uz sezonas finišu. Liepājā gan viss skaidrs, tur jau jauns klubs briest, bet Valmierā parādu atdošanas sezona.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-27 16:12, pirms 6 gadiem
umm rakstīja: Par to ka pirms sezonas čaļiem nebija kluba - piekrītu, bet par to ka nebija gandrīz nevienam vajadzīgi .. nu te gan uzpūsta pīle drīzāk.
Pļavnieks gatavojās sezonai kopā ar ''Jelgavu'', par pārējiem spēlētājiem publiskās informācijas nebija.

     [+] [-]

, 2018-03-27 16:28, pirms 6 gadiem
umm rakstīja: Kas tad vainas Jēkabpilij? Cīnās par sešinieku, ņem papildinājumus uz sezonas finišu. Liepājā gan viss skaidrs, tur jau jauns klubs briest, bet Valmierā parādu atdošanas sezona.
Pirms sezonas lasīju, ka ļoti lielas problēmas un komandu vēlējās ņemt nost no čempionāta tāpat kā Jūrmalu, jo nebija naudiņas. Var jau būt, ka sakārtojās.

     [+] [-]

, 2018-03-28 11:22, pirms 6 gadiem
Juurmalai viennozimigi sogad iet tik labi,jo izdevies savaakt savas jomas profesionalus,kaa menedzmentaa ,speleetaaji kaa arii treneris super.Ne kaa ieprieksejos gadus nesakarigi savakti speeleetaji treneris luzers un komandas valdee vecie komunagas izsaimniekotaji

     [+] [-]

, 2018-03-28 11:29, pirms 6 gadiem
umm rakstīja: Kas tad vainas Jēkabpilij? Cīnās par sešinieku, ņem papildinājumus uz sezonas finišu. Liepājā gan viss skaidrs, tur jau jauns klubs briest, bet Valmierā parādu atdošanas sezona.
papildinājumu ņem, jo finansējumu saņem gada sākumā. Varēja upurēt sezonu un pataupīt naudu septembrim un sākt gadu normāli.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-28 11:34, pirms 6 gadiem
blackx rakstīja: papildinājumu ņem, jo finansējumu saņem gada sākumā. Varēja upurēt sezonu un pataupīt naudu septembrim un sākt gadu normāli.
Jā, tāds variants, iespējams, būtu prātīgāks, ja skatās jau uz nākamo sezonu..

     [+] [-]

, 2018-03-28 17:10, pirms 6 gadiem
A rakstīja: Juurmalai viennozimigi sogad iet tik labi,jo izdevies savaakt savas jomas profesionalus,kaa menedzmentaa ,speleetaaji kaa arii treneris super.Ne kaa ieprieksejos gadus nesakarigi savakti speeleetaji treneris luzers un komandas valdee vecie komunagas izsaimniekotaji
Nu aizejot uz spēli neverātu teikt, ka menedžments būtu labā līmenī!