Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Pirmais nosacījums - aizsardzība"

Andrejs Siliņš

Endzels: "Pirmais nosacījums - aizsardzība"
Guntis Endzels ar saviem padotajiem
Foto: basket.lv

BK "Ķeizarmežs" galvenais treneris un pēdējā Latvijas izlases modeļa treneris Guntis Endzels sarunā ar eSports.lv komentējis gaidāmo SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four", ka šovakar sāksies Šauļos.

BK „Ķeizarmežs” galvenais treneris Guntis Endzels: „Pirmām kārtām, jābūt ļoti labai aizsardzībai. Ar ko abas Lietuvas komandas ir spēcīgas, jo sevišķi „Lietuvos Rytas”, ka tās ir spēcīgas uzbrukumā. „Rytas”, iespējams, ir nedaudz sabalansētāks uzbrukums ar aizsardzību, taču „Žalgiris” ir tipiska uzbrukuma komanda. Ja pret „Žalgiri” nospēlēs precīzi un asi, domāju, ka ASK viņus var uzvarēt. Neredzēju maču Rīgā, kad ASK uzvarēja „Žalgiri”, bet, cik saprotu, tieši aizsardzībā to spēli rīdzinieki nospēlēja veiksmīgi.”

„Aizsardzība – tas būtu tas pirmais nosacījums, bet svarīgi, lai nebūtu arī nekādi krasi kritumi spēlē. Pieredze rāda, ka, ja neaiziet spēle un kāda no mūsu komandām atslābinās, mēs momentā tiekam par to sodīti. Protams, pašsaprotami, ka arī veiksmei būs liela loma."

"Ļoti gribētos, lai finālā spēlētu kāda no Latvijas komandām, kura – nav pat tik būtiski. Negribētos, lai kā vienmēr, arī šogad būtu leišu fināls. Neesmu redzējis darbībā pēdējos mačos ne ASK, ne „Lietuvos Rytas”, ne „Žalgiri”. Zinu, ka „Rytas” Lietuvas čempionātā visus grauj, bet man nav informācijas par visu komandu kondīciju, tāpēc no konkrētām prognozēm labāk atturēšos.”

Slēpts komentārs: INGUZEENS

  +1 [+] [-]

, 2008-04-25 10:46, pirms 16 gadiem
labs komentārs Endzelim!
Ja būs laba aizsardzība, varbūt parādīsies arī varianti. ja nebūs aizsardzības, tad ilgāk par vienu puslaiku nebūs arī cīņas par uzvaru!

baidos, ka Baronam pēc emocionālajām spēlēm pagājušā nedēļā būs grūti koncentrēties lieliem varoņdarbiem.
bet mēs jau no viņiem tādus arī neprasām, tikai klusībā ceram.

  +2 [+] [-]

, 2008-04-25 10:47, pirms 16 gadiem
nebūs tā...saderam?

  -1 [+] [-]

, 2008-04-25 10:50, pirms 16 gadiem
buus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-25 15:02, pirms 16 gadiem
visas spēles būs līdzīgas, bet beigās tomēr
Rytas
Zhalgiris
Barons
ASK

     [+] [-]

, 2008-04-25 17:06, pirms 16 gadiem
es jau par Baronu, normaali puikas kaplee, vareetu arii visus uzvilkt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja