Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Laukuma saimnieku uzvaras Lietuvā

SEB Baltijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar tika aizvadītas vēl trīs spēles, kurās savā starpā tikās Lietuvas komandas. Nelielu pārstegumu sagādāja Paņevežas ''Techasas'', kurš diezgan pārliecinoši pārspēja Viļņas ''Sakalai'' vienību. Pārējās spēlēs - bez pārsteigumiem.

''Techasas'' savā laukumā negaidīti pārliecinoši tika galā ar Viļņas ''Sakalai'' klubu. Paņevežas basketbolisti visu darbu izdarīja jau pirmajā spēles daļā, kurā spēja iekrāt 16 punktu pārsvaru. Pēc pārtraukuma ''Sakalai'' vēl centās situāciju glābt, pietuvojoties sāncenšiem līdz desmit punktiem (47:57), taču tas arī bija viss uz ko viesi šovakar bija spējīgi - 85:69 ''Techasas'' labā.

Uzvarētāju sastāvā ar 24 gūtajiem punktiem izcēlās Smits, kurš izcīnīja arī septiņas atlēkušās bumbas, bet zaudētājiem 22 punktus guva Giedrius Kurtinaitis, kurš pamanījās atdot arī piecas rezultatīvas piespēles.

Citā šīvakara mačā Kedaiņu ''Nevežis'' pārspēja ''Alytus'' komandu ar 78:63. Jau no paša spēles sākuma Kedaiņu basketbolistiem izdevās atrauties no sāncenšiem (15:3), turpinājumā mājnieki pārsvaru tikai palielināja. Lai arī viesiem vienubrīd izdevās rezultāta starpību samazināt līdz deviņiem punktiem, galavārds mačā tomēr piederēja laukuma saimniekiem, kuri svinēja pelnītu uzvaru - 78:63.

Uzvarētāju sastāvā Stankus guva 19 punktus, bet zaudētāju sastāvā ļoti produktīvu sniegumu nodemonstrēja Straupis, kurš guva 14 punktus, kā arī izcīnīja 16 atlēkušās bumbas. Zem groza lieliski darbojās Marius Janišus, kurš izcīnīja 18(!!) atlēkušās bumbas un guva astoņus punktus.

Pēdējā mačā Kauņas ''Aisčiu-Atletas'' izcīnīja uzvaru ar 80:76 dramatiskā spēles galotnē pārspējot Marijampoles ''Sūduva-Arvi'' komandu. Maču veiksmīgāk iesāka viesi (12:5), taču drīz vien rezultāts līdzsvarojās - 21:21. Līdzīgs rezultāts turējās visu spēli, kad ar pāris punktu pārsvaru vadībā atradās te viena, te otra komanda. Kad spēlēt bija palikušas tikai divarpus minūtes Navicks ar soda metieniem rezultātu palielināja līdz septiņiem punktiem (75:68) laukuma saimnieku labā, taču tad viesi parādīja raksturu un pēc Sirvīža precīzajiem soda metieniem rezultāts kļuva 73:75. Tomēr pēdējo mača minūti mazliet veiksmīgāk aizvadīja ''Aisčiu-Atletas'', kurš arī triumfēja šajā mačā ar 80:76.

Uzvarētāju sastāvā Navicks guva 21 punktu, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, kā arī atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Zaudētāju sastāvā ar 15 gūtajiem punktiem izcēlās Vaļukonis.

Izmantotie resursi:
www.krepsinis.net

     [+] [-]

, 2007-10-17 07:50, pirms 17 gadiem
Nepiekrītu, jo uzskatu, ka Techasas ir sapulcējis labu sastāvu. Šie varētu būt vieni no turnīra līderiem.