Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Bija jāspēlē maksimāli labi"

Pēc sestdien notikušās SEB Baltijas Basketbola līgas spēles Tartū, kur vietējais "Rock" ar 86:96 piekāpās Rīgas "Barons/LMT", abu komandu pārstāvji dalījās iespaidos par notikušo cīņu.

"Vēl pirms spēles rēķinājāmies ar to, ka "Rock" ir spēcīga komanda, kas īpaši labi cīnās savā laukumā. Lai izcīnītu uzvaru, mūsu komandai maksimāli labi bija jāspēlē visas 40 minūtes. Mača sākums mums neizdevās, taču šo neveiksmju sēriju pārvarējām, neatlaižot mājiniekus pārāk tālu. Izmantojām arī iespēju atspēlēties un uzvarēt," panākuma galvenās atslēgas atklāj "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

Atbildot uz jautājumu par Gusta pārāk agri saņemto piekto personisko piezīmi, Muižnieks atbildēja: "Nenoliedzami, ka Gusts ir mūsu vadošais saspēles vadītājs, taču gan Šķēle, gan Vaikulis pat izlašu līmenī apliecinājuši gatavību uzņemties šīs funkcijas. Iespējams, ka sāncenši šim faktam pievērsa pat lielāku uzmanību, jo pēc Gusta nosēšanās uz rezervistu soliņa mājinieki pat nedaudz atslābinājās, pieļaujot vieglāku cīņu atlikušajā laikā."

"Pēdējās piecās minūtēs mūsu komandai pietrūka saspēlētības un kopīgu cīņu pieredzes.Izšķirošajos brīžos sāncenši bija pārāki, pieņēma pareizos lēmumus. Nākas piekrist, ka sastāva saliedēšanās process ir ievilcies, jo joprojām nevaram izmantot visu savu potenciālu. Par to esam pārliecinājušies ne tikai mačos ar Lietuvas vadošajiem klubiem, bet arī spēlēs ar Latvijas labākajām komandām," atzina Tartu "Rock" amerikāņu centrs Braiens Kasvorts.

Izmantotie resursi:
www.barons.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

  -2 [+] [-]

, 2007-11-11 22:34, pirms 17 gadiem
vismaz kāds trenneru koments!!!

kad būs ASK:Ven trenneru komenti
Slēpts komentārs: garais_999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-11 22:37, pirms 17 gadiem
jā, ar Šauļiem nebūs viegli, bet ir jāņem

     [+] [-]

, 2007-11-11 22:40, pirms 17 gadiem
-> akuzatīvs,
pareizi saki, ka jāpaklupina, jo uz šo brīdi Šauļi izskatās pat labāk nekā lv komandas un šosezon redzmi pieudzis budžets un līdz ar to arī ambīcijas.

     [+] [-]

, 2007-11-11 22:41, pirms 17 gadiem
Shovakar nedzirdēju radio SWH. Ko intervēja Kreipāns? Vai atkal Valteru? Pēdējā laikā Kreipāns kļusvis par VEF stipendiātu. Var jau būt, ka es kļūdos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 00:09, pirms 17 gadiem
Akingbalam liels mīnuss ir tas, ka viņš nevar spēlēt izbraukuma spēles !
Viņam nedod vīzas, jo viņš ir nigērietis ! Piemēram tagad arī nākamo ULEB kausa spēli viņš nespēlēs, jo tā ir izbraukuma !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja